Hoe De Spatiebalk In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe De Spatiebalk In Te Voegen
Hoe De Spatiebalk In Te Voegen

Video: Hoe De Spatiebalk In Te Voegen

Video: Hoe De Spatiebalk In Te Voegen
Video: EUROCOL | Instructie | Tegelwerk voegen 2024, Mei
Anonim

Moderne toetsenborden worden steeds veelzijdiger. Hetzelfde model doet geweldig werk met games en typen. Aan de ene kant is dit gemak en aan de andere kant is het een minpuntje. Neem bijvoorbeeld de momenten die verband houden met het gevoel van de toetsen. Een gamer heeft een rigide fixatie van de knoppen nodig, een penwerker heeft deze eigenschap niet nodig.

Hoe de spatiebalk in te voegen
Hoe de spatiebalk in te voegen

Noodzakelijk

  • Toetsenbord;
  • - twee dunne schroevendraaiers;
  • - Key Transformation programma;
  • - Key Remapper-programma.

instructies:

Stap 1

De belangrijkste toetsen voor de speler zijn Shift, Ctrl en Space. In gaming-toetsenborden worden deze knoppen in kleur gemarkeerd en fabrikanten voegen een reeks extra overlays toe. Hoe plaats je de spatiebalk als deze niet in orde is en het toetsenbord universeel blijkt te zijn? Gebruik de eenvoudigste manier. Vervang de spatiebalk door Ctrl + V. Klik hiervoor op "Start" en vervolgens op "Uitvoeren". Typ in het venster dat verschijnt de charmap-opdracht en selecteer de 00A0-code. Druk gewoon op selecteren en vervolgens kopiëren. Dat is alles, u kunt spaties invoegen met de toetsencombinatie Ctrl + V.

Stap 2

Wijs toetsenbordtoetsen opnieuw toe met behulp van speciale programma's. Neem het op met het Key Remapper-programma. Gebruik het om nieuwe waarden in te stellen voor toetsenbordtoetsen en muisknoppen. U hoeft uw computer niet opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren. Wijs Shift gewoon toe als Enter, verwissel de muisknoppen. Verander de toewijzing van de standaardcommando's in het spel. Het programma wordt in- en uitgeschakeld met de F8-knop.

Stap 3

Wijzig de key mapping met behulp van de Key Transformation-software. Wijs Ctrl of Alt toe in plaats van de gebroken toets. Vervang lastige sneltoetsen door bijvoorbeeld één knop, in plaats van de veelgebruikte combinatie in games Ctrl + C, stel F2 in. Het hulpprogramma is ook handig omdat u maximaal 130 tekens aan dezelfde toets kunt toewijzen.

Stap 4

Houd er trouwens rekening mee dat algemene reiniging van het toetsenbord door alle toetsen uit te trekken, de spatietoets kan breken. De lange sleutel heeft een speciale vergrendeling die gemakkelijk breekt als er onzorgvuldig mee wordt omgegaan. Als de sleutel na het schoonmaken onhandelbaar wordt, repareer deze dan met twee dunne schroevendraaiers. Trek de sleutel eruit door het middelste deel vast te pakken. Probeer vervolgens beide uiteinden van de beugel in de onderkant van het toetsenbord te steken. Plaats de sleutel op zijn plaats en druk erop totdat u een karakteristieke klik hoort.

Aanbevolen: