Hoe Te Kopiëren Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Naar Een USB-flashstation
Hoe Te Kopiëren Naar Een USB-flashstation

Video: Hoe Te Kopiëren Naar Een USB-flashstation

Video: Hoe Te Kopiëren Naar Een USB-flashstation
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Een "USB-stick" is een flashstation, het is ook een USB-station. De flash-opslagindustrie heeft een lange weg afgelegd. Tegenwoordig zijn er schijven met een capaciteit tot 64 Gigabyte. Zelfs 5 jaar geleden zou zo'n hoeveelheid "flashdrives" als slechts een fantasie zijn beschouwd, maar vandaag is het een realiteit. De wijdverbreide populariteit van dit apparaat heeft geleid tot aanzienlijke prijsverlagingen voor dit apparaat.

De flash-opslagindustrie heeft een lange weg afgelegd
De flash-opslagindustrie heeft een lange weg afgelegd

Noodzakelijk

Verwisselbare flashdrive, computer met USB 2.0-ondersteuning

instructies:

Stap 1

Om bestanden of mappen naar een flashstation te kopiëren, moet u onze flashdrive op uw computer aansluiten. De verbinding wordt gemaakt via een USB-poort. De connector voor het aansluiten van een USB-drive (flashdrive) bevindt zich aan de achterkant van de systeemeenheid (achterpaneel). Aan de achterkant bevinden zich in de regel 4 USB-aansluitingen. Een frontpaneelaansluiting is ook mogelijk. In de nieuwste modellen systeemeenheden verschijnt de integratie van het voorpaneel, waarop zich twee USB-connectoren en connectoren bevinden voor het aansluiten van een microfoon, evenals een hoofdtelefoon.

Stap 2

Start Verkenner (Deze computer). Dit kan door te dubbelklikken op de snelkoppeling "Deze computer" of via het menu "Start". Onderaan het venster vindt u een gedeelte met verwisselbare media en cd-/dvd-stations. Meestal wordt uw flashstation weergegeven in de naam van de fabrikant van dat USB-apparaat.

Hoe te kopiëren naar een USB-flashstation
Hoe te kopiëren naar een USB-flashstation

Stap 3

We hebben de flashdrive voorbereid op het werk, nu zullen we de informatie kopiëren. Open hiervoor de USB-stick door te dubbelklikken op de linkermuisknop of klik met de rechtermuisknop op het flashstation-pictogram en selecteer "Openen".

Open een willekeurige map waarvan we de elementen naar de USB-stick moeten kopiëren. Selecteer in het nieuwe venster de benodigde bestanden door de Ctrl-knop ingedrukt te houden en naar het eerste venster te slepen. U kunt deze bestanden ook slepen en neerzetten terwijl u de rechtermuisknop ingedrukt houdt door "Kopiëren" te selecteren.

Het is mogelijk om de benodigde bestanden of mappen als volgt te verzenden:

- selecteer het gewenste bestand om het naar een USB-flashstation te kopiëren;

- klik met de rechtermuisknop - selecteer "Verzenden" - selecteer de flashdrive.

Hoe te kopiëren naar een USB-flashstation
Hoe te kopiëren naar een USB-flashstation

Stap 4

De bestanden zijn gekopieerd. U hoeft alleen de flashdrive van de computer te verwijderen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op het USB-apparaat in de lade (naast de klok). Er verschijnt een melding dat u uw flashstation nu kunt verwijderen.

Aanbevolen: