Afdrukken Op Een Printer Annuleren

Inhoudsopgave:

Afdrukken Op Een Printer Annuleren
Afdrukken Op Een Printer Annuleren

Video: Afdrukken Op Een Printer Annuleren

Video: Afdrukken Op Een Printer Annuleren
Video: Printen documenten zoals vouchers en annuleren boeking 2024, April
Anonim

Als u van gedachten verandert over het afdrukken van een document of er dringend wijzigingen in moet aanbrengen, wordt het noodzakelijk om het afdrukken op de printer te annuleren. Onervaren gebruikers verwijderen op barbaarse wijze het printersnoer uit het stopcontact, wat vaak leidt tot defecte apparatuur, maar er zijn ook meer "beschaafde" methoden

Afdrukken op een printer annuleren
Afdrukken op een printer annuleren

instructies:

Stap 1

Kijk in de rechterbenedenhoek, in het taakbalkgebied, naar het printerpictogram.

Stap 2

Dubbelklik op dit icoon. Er wordt een venster geopend met informatie over de status van de printer, waar u een lijst ziet met documenten die moeten worden afgedrukt

Stap 3

Selecteer het document dat u nodig heeft.

Klik één keer op zijn naam.

Stap 4

Selecteer in de werkbalk de opdracht Document en vervolgens Undo (in sommige versies van Windows kan deze opdracht Undo Print worden genoemd).

Stap 5

Klik op Ja (OK op sommige versies van Windows).

Stap 6

Sluit het venster met afdruktaken als u alle gewenste documenten uit de lijst hebt verwijderd.) Voer hiervoor de opdracht Printer uit en vervolgens op "Sluiten".

Stap 7

Daarna keert u terug naar Word om uw document te bewerken. Houd er echter rekening mee dat de printer zijn eigen RAM heeft, dus het afdrukken stopt niet meteen. Als de printer meerdere pagina's van een groot document heeft kunnen afdrukken, kan hij nog 2-3 pagina's afdrukken en pas dan stoppen met afdrukken.

Stap 8

Als u een netwerkprinter gebruikt, is het wellicht niet mogelijk om het afdrukken vanaf uw computer te annuleren. In dit geval moet u contact opnemen met uw systeembeheerder.

Aanbevolen: