Hoe Stuurprogramma's Voor Skype Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Skype Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Skype Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Skype Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Skype Te Installeren
Video: How To Install u0026 Set Up Skype on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Skype is een erkende leider in de VoIP-telefoniemarkt. Sommige gebruikers kopen een computer alleen voor deze toepassing. En dat is niet zo gek, want met het programma Skype kun je gratis bellen, corresponderen, verzenden en ontvangen. En het allerbelangrijkste: als je een camera hebt, kun je ook videogesprekken voeren via Skype. Toegegeven, soms moet voor succesvol werken in Skype computerhardware worden geconfigureerd en extra stuurprogramma's worden geïnstalleerd.

Hoe stuurprogramma's voor Skype te installeren
Hoe stuurprogramma's voor Skype te installeren

Noodzakelijk

  • - een computer uitgerust met een USB-ingang;
  • - een stabiel werkend internetkanaal.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het gratis eigen Skype-softwarepakket. Meld u aan op de website van de VoIP-operator of via het formulier in de applicatie. Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ontvangen, voert u deze in wanneer u het programma start.

Stap 2

Gebruik een speciale contactpersoon van uw Skype-notebook om de prestaties te controleren van de audio- en videoapparaten die vooraf op uw computer zijn geïnstalleerd. In vroege versies van het programma werd dit contact gezien als Echo1234, in recente releases is de naam veranderd, niet Skype Test Call.

Stap 3

Sluit de externe camera via USB aan op uw computer. Het Windows-besturingssysteem zal bepalen tot welke klasse apparaten het USB-apparaat behoort en zal proberen stuurprogramma's te vinden die geschikt zijn voor het werk in de bibliotheek. Verdere acties van de gebruiker zijn grotendeels afhankelijk van de kenmerken van het computersysteem en de fabrikant van het aangesloten apparaat. In het moderne Windows 7 is het aantal vooraf geïnstalleerde stuurprogramma's voor externe apparaten voldoende om een aanzienlijk aantal wereldberoemde fabrikanten te dekken, inclusief degenen die USB-videocamera's voor Skype produceren. Daarom zijn alle nuances van de installatie waarschijnlijk nodig voor degenen die Windows XP of Windows Vista op hun computer hebben.

Stap 4

Als Skype een bericht weergeeft dat de camcorder niet kan worden gedetecteerd, gaat u naar Apparaatbeheer om te zien of er waarschuwingen zijn over niet-herkende USB-apparaten. Als er een bericht is, zet u de camera uit. De computer kon de juiste stuurprogramma's niet installeren, dus Skype kan de webcam niet gebruiken. Om deze situatie te verhelpen, start u uw computer opnieuw op en plaatst u de cd met het camerastuurprogramma in uw cd-rom-station. Als er geen schijf is, gaat u naar de website van de fabrikant en downloadt u de nieuwste stuurprogramma's voor uw besturingssysteem.

Stap 5

Sluit de camera opnieuw aan via USB zonder Skype te starten. Test het apparaat met behulp van de webcamtoepassing. Als dit niet mogelijk is, probeer dan het apparaat te activeren via het menu "Deze computer".

Stap 6

Start Skype nadat u uw camera hebt ingesteld. Klik op het tabblad "Bellen" en open in het contextmenu dat wordt geopend de video-instellingen. Zoek in het nieuwe venster het veld "Camera selecteren", zoek en activeer het geïnstalleerde USB-apparaat. Als de beeldkwaliteit niet bevredigend is, kunnen de kleur, helderheid en helderheid worden aangepast in het tabblad "Camera-instellingen".

Aanbevolen: