Hoe Stuurprogramma's Voor Toshiba Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Toshiba Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Toshiba Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Toshiba Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Toshiba Te Installeren
Video: How To Download u0026 Update Toshiba Drivers [Working 2020] 2024, April
Anonim

Bij het instellen van laptops is het uitermate belangrijk om voor veel apparaten de juiste drivers te kiezen. Om niet te veel tijd aan dit proces te besteden, is het aan te raden om meteen de originele sets werkbestanden te gebruiken.

Hoe stuurprogramma's voor Toshiba te installeren
Hoe stuurprogramma's voor Toshiba te installeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Gebruik bij het bedienen van een mobiele Toshiba-computer de software en stuurprogramma's van de fabrikanten van die notebookcomputers. Zet je computer aan en maak een internetverbinding.

Stap 2

Start uw internetbrowser. Ga naar www.toshiba.ru. Dit is de Russische versie van de officiële website van het opgegeven bedrijf. Zoek de categorie "Productsites". Klik op de link "Laptops en opties". Wacht tot er een nieuwe pagina wordt geopend.

Stap 3

Klik nu op het item "Download" in de categorie "Ondersteuning en download bestanden". Selecteer na het starten van het formulier het type "Laptop".

Stap 4

Geef in het volgende veld aan tot welke productlijn uw laptop behoort. Let op het volgende: Vergelijkbare notebookmodellen kunnen worden gecategoriseerd als Satellite en Satellite Pro.

Stap 5

Geef de versie van het besturingssysteem aan waarop uw mobiele computer draait. In dit geval moet speciale aandacht worden besteed aan de bitness van het besturingssysteem. Klik op de knop "Zoeken" en wacht tot de lijst met geschikte stuurprogramma's wordt weergegeven.

Stap 6

Download de applicaties die u moet installeren. Download geen bestanden met de BIOS Update-tag, tenzij u van plan bent de firmwareversie van uw mobiele computer te wijzigen. Nadat u alle geselecteerde bestanden hebt gedownload, opent u de map waarin ze zijn opgeslagen.

Stap 7

Voer de toepassingsbestanden één voor één uit. Nadat u ze allemaal hebt geopend, volgt u het stapsgewijze menu om de software te installeren. Selecteer in het laatste venster "Later opnieuw opstarten". Dit bespaart u de moeite om uw laptop opnieuw op te starten na het installeren van elk programma.

Stap 8

Na het voltooien van de installatie van alle applicaties, opent u Apparaatbeheer. Werk de stuurprogramma's bij voor die apparaten die nog steeds zijn gemarkeerd met uitroeptekens. Start uw laptop opnieuw op.

Aanbevolen: