Hoe De Maximale Snelheid Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Maximale Snelheid Te Krijgen?
Hoe De Maximale Snelheid Te Krijgen?

Video: Hoe De Maximale Snelheid Te Krijgen?

Video: Hoe De Maximale Snelheid Te Krijgen?
Video: Maximale snelheid in harmonische trilling 2024, April
Anonim

De hoogste snelheid halen tijdens het surfen op internet is niet altijd gemakkelijk. Feit is dat de snelheid niet alleen afhangt van je verbinding en het gekozen tarief, maar ook van vele andere factoren, die helaas soms gewoonweg niet te veranderen zijn.

Hoe de maximale snelheid te krijgen?
Hoe de maximale snelheid te krijgen?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de werkelijke snelheid van uw internetverbinding weten (volgens het tariefplan). En controleer het in een speciale test van de internetsnelheid (bel bijvoorbeeld de technische ondersteuning van de provider en vertel de operator erover. Volgens het contract moet het probleem worden opgelost.

Stap 2

Om maximale snelheid op internet te bereiken, is het ook noodzakelijk om (ook al is het tijdelijk) enkele applicaties uit te sluiten die rechtstreeks via internet werken. Een grote update van de antivirusdatabase, de aanwezigheid van programma's die constant in het systeem draaien (bijvoorbeeld Last FM en andere, veel "zwaarder" voor snelheid) in grote hoeveelheden. Dergelijke programma's kunnen de snelheid van de internetverbinding soms vertragen.

Stap 3

Een virus in het systeem kan ook de snelheid vertragen. Over het algemeen bestaat er bij het gebruik van internet een mogelijkheid om uw computer te infecteren met gevaarlijke software. Om virusaanvallen af te weren is het aan te raden een goede antivirus te gebruiken (bijvoorbeeld Internet Security). Gratis bieden, net als standaard antivirusprogramma's, niet altijd goede garanties voor computerbescherming.

Stap 4

De snelheid op bepaalde plekken is niet afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. De snelheid op "torrents" is bijvoorbeeld afhankelijk van de snelheid van de persoon die de informatie heeft gepost. Dezelfde regel is van toepassing op al dergelijke bestandshostingservices. Tegelijkertijd is de snelheid soms slecht op reguliere sites / ftp, maar hier is geen reden tot wanhoop. Hoogstwaarschijnlijk is dit probleem tijdelijk, veroorzaakt door serverbelasting of technisch werk. Daarom is het goed mogelijk dat na een tijdje bestanden op maximale snelheid beschikbaar zijn.

Aanbevolen: