Maximale Prestaties Instellen

Inhoudsopgave:

Maximale Prestaties Instellen
Maximale Prestaties Instellen

Video: Maximale Prestaties Instellen

Video: Maximale Prestaties Instellen
Video: Pc sneller maken: hoge prestaties instellen laptop 2024, Mei
Anonim

Weinig mensen weten dat zelfs een relatief oude computer veel sneller kan werken. En hiervoor is het absoluut niet nodig om er extra apparaten op aan te sluiten.

Maximale prestaties instellen
Maximale prestaties instellen

Noodzakelijk

  • - CCleaner;
  • - Geavanceerde systeemzorg;
  • - Spel Booster.

instructies:

Stap 1

Start het proces van het optimaliseren van uw computer door uw harde schijf te reinigen van onnodige ongebruikte bestanden. Open het menu Deze computer. Klik met de rechtermuisknop op het volume op de lokale schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Selecteer Eigenschappen. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Schijfopruiming". Volg deze procedure.

Stap 2

Nu moet u de systeemregisterbestanden opschonen. Het is beter om hiervoor extra hulpprogramma's te gebruiken. CCleaner downloaden. Voer deze applicatie uit. Klik op de knop Scannen. Nadat u onnodige en onjuiste registervermeldingen hebt geïdentificeerd, klikt u op de knop "Opschonen".

Stap 3

Begin nu met het optimaliseren van de instellingen van uw computer. Downloaden van de site www.iobit.com Advanced System Care-programma. Installeer en voer het uit

Stap 4

Open het Windows-opruimingsmenu. Vink de vakjes naast alle vier de items aan en klik op de knop "Scannen". Wacht terwijl het programma klaar is met het scannen van het besturingssysteem en de harde schijf. Klik op de knop Repareren.

Stap 5

Ga naar het menu Systeemdiagnose. Markeer alle items in dit menu. Herhaal het proces van het scannen en opschonen van uw computer. Ga nu naar het menu Hulpprogramma's.

Stap 6

Open het tabblad Versnelling en selecteer Game Booster. Download en installeer dit programma. Start het op. Selecteer in het geopende venster de optie "Maximale prestaties" en klik op de knop "Optimaliseren".

Stap 7

Keer terug naar Geavanceerde systeemzorg. Selecteer "RAM". Klik op de knop Instellingen.

Stap 8

Markeer de optie "RAM automatisch wissen". Druk nu op de knop "Vooruit" en selecteer "Diepe reiniging". Sluit het programma. Ga naar de instellingen van het hulpprogramma Advanced System Care en ga naar het tabblad "Auto Service". Activeer het item "Reiniging uitvoeren wanneer het systeem niet in gebruik is". Sluit het programma.

Aanbevolen: