Een USB-controller Installeren

Inhoudsopgave:

Een USB-controller Installeren
Een USB-controller Installeren

Video: Een USB-controller Installeren

Video: Een USB-controller Installeren
Video: How to Fix USB Problem in Windows 7 Universal Serial Bus USB Controller Missing Error 2024, Mei
Anonim

Het kost niet veel moeite om een nieuwe USB-controller in uw systeem te installeren. Het enige dat u hoeft te doen, is zorgvuldig en zorgvuldig de aanwijzingen volgen die u op uw scherm ziet. Zorg er bovendien voor dat u, voordat u een extra usb-controller koopt, deze nodig heeft, want net als in de 21e eeuw en op moderne computers is het aantal usb-ingangen meer dan voldoende (gemiddeld 4-6), maar als uw pc behoort tot het stenen tijdperk, of je het om een andere reden nodig hebt, dan leer je uit dit artikel hoe je een usb-controller op de juiste manier installeert.

Een USB-controller installeren
Een USB-controller installeren

instructies:

Stap 1

Open dus eerst de doos met het apparaat dat is gekocht bij de dichtstbijzijnde computerwinkel, evenals de zijwand van de systeemeenheid, en zorg er van tevoren voor dat de computer is uitgeschakeld. U zou nu een PCI-USB-controller in uw handen moeten hebben, die voorzichtig in een vrij PCI-slot op het moederbord moet worden gestoken. Als je hiermee klaar bent, sluit je de zijwand en zet je de computer aan.

Stap 2

Het mechanische werk is voltooid, het enige dat overblijft is het installeren van de stuurprogramma's en de truc is in de tas. Zodra u zich aanmeldt bij Windows, begint de wizard Nieuwe hardware gevonden zijn werk en bepaalt uiteindelijk de aanwezigheid van een nieuw apparaat. Volg de instructies op het scherm. Als de vereiste stuurprogramma's niet in het systeem worden gevonden, plaatst u de schijf ermee in het station, dat bij de controller moet worden geleverd. Voltooi de installatie van het stuurprogramma.

Een USB-controller installeren
Een USB-controller installeren

Stap 3

Nu kun je voor de betrouwbaarheid controleren of je alles correct hebt gedaan, ga hiervoor naar apparaatbeheer, dan verschijnen in de sectie "universele seriële bus" twee nieuwe objecten: hostcontroller en root-splitter. Als alles zo is, kun je nu actief een gloednieuwe usb-controller gebruiken door deze in usb-ingangen te plaatsen: flashdrives, fotocamera's en andere randapparatuur.

Stap 4

Zoals u kunt zien, is alles eenvoudig en toegankelijk. En met moderne usb 2.0-controllers kun je informatie overbrengen met een snelheid van 480 Mbps, wat erg mobiel is.

Aanbevolen: