De Lettergrootte Op Het Bureaublad Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Lettergrootte Op Het Bureaublad Wijzigen
De Lettergrootte Op Het Bureaublad Wijzigen

Video: De Lettergrootte Op Het Bureaublad Wijzigen

Video: De Lettergrootte Op Het Bureaublad Wijzigen
Video: Outlook lettergrootte Postvak In aanpassen 🔤| Hoe doe je dat? 🤷‍♀️ 2024, April
Anonim

De standaardlettertypen die door het systeem worden gebruikt om de namen van mappen en programma's op het bureaublad weer te geven, zijn standaard ontworpen voor gebruikers met een normaal gezichtsvermogen. Als u het moeilijk vindt om een standaardlettertype te onderscheiden, kunt u dit eenvoudig in een paar eenvoudige stappen wijzigen.

De lettergrootte op het bureaublad wijzigen
De lettergrootte op het bureaublad wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de grootte van het lettertype op het bureaublad te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte op het bureaublad. U ziet een vervolgkeuzemenu waarin u het item "Eigenschappen" (de onderste regel) moet selecteren en erop moet klikken met de linkermuisknop.

Stap 2

Het venster met bureaubladeigenschappen wordt geopend, waarin u het tabblad "Uiterlijk" moet selecteren door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 3

Door op het gewenste tabblad te klikken, ziet u bovenaan het venster een visuele weergave van het huidige ontwerp. Hieronder vindt u de opties die u kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Stap 4

Selecteer het gedeelte "Lettergrootte" (aan de linkerkant onderaan het venster). In het vervolgkeuzemenu kunt u de normale, grote of zeer grote lettergrootte instellen: respectievelijk Normaal, Grote lettertypen, Extra grote lettertypen. Elke keer dat u een bepaald item selecteert, wordt boven in het venster een visueel schema van het geselecteerde ontwerp weergegeven.

Stap 5

Wanneer u de vereiste lettergrootte heeft bepaald, klikt u op de knop "Toepassen" rechtsonder in het venster. Wacht tot het systeem de weergave-instellingen van het lettertype opnieuw heeft geconfigureerd en klik op de knop "OK".

Stap 6

Om terug te keren naar het eerder gebruikte lettertype, herhaalt u alle stappen door het oorspronkelijke lettertype te selecteren in het vervolgkeuzemenu van het tabblad "Lettergrootte", klik op "Toepassen" en "OK" om het venster met bureaubladeigenschappen te sluiten.

Aanbevolen: