Hoe De Configurator Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Configurator Te Starten
Hoe De Configurator Te Starten

Video: Hoe De Configurator Te Starten

Video: Hoe De Configurator Te Starten
Video: WP Configurator Tutorial - Creating Configurator Product 2024, Mei
Anonim

De bijgewerkte configuratie van het 1C: Accounting-programma wordt in verschillende fasen gestart, waarvan er één de verplichte opening van het programma in de configuratormodus impliceert, anders hebt u geen toegang tot het installeren van updates.

Hoe de configurator te starten
Hoe de configurator te starten

instructies:

Stap 1

Download updates voor het 1C: Boekhoudprogramma. Download ze alleen naar een map op uw lokale schijf met de naam Test. Als er geen bestaat (dit gebeurt wanneer u de configuratie voor de eerste keer bijwerkt), maakt u deze handmatig aan. Dubbelklik vervolgens op het gedownloade installatiebestand. Wacht terwijl het systeem de benodigde bestanden zelf uitpakt in de Test-map.

Stap 2

Open het bestand Update.txt na het uitpakken en onderzoek het. Vind informatie over het uitvoeren van de updateprocedure. Dit is te wijten aan het feit dat sommige versies van het programma hun eigen onderscheidende kenmerken kunnen hebben bij het installeren van deze bestanden. Volg de aanwijzingen in deze instructies zorgvuldig op, want als u een fout maakt, kunt u gegevens verliezen die u nodig hebt om te werken. Minimaliseer het tekstbestand, maar sluit het niet.

Stap 3

Voer de configurator uit. Klik op de knop "Start" en selecteer "1C: Enterprise" en "Configurator" in de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Daarna zou u het logo van dit programma op het scherm moeten zien, dat meestal wordt weergegeven wanneer het wordt gestart. Zo start de 1C-configurator.

Stap 4

Selecteer om een nieuwe infobase toe te voegen door Test in de naam op te geven. Geef het pad op naar de nieuw gemaakte map op uw lokale schijf. Selecteer een nieuwe informatiedatabase in de lijst met databases en klik op "OK", waarna de configurator zal starten. Open de configuratie vanuit het menu "Openen" en klik op "OK" in het waarschuwingsvenster dat verschijnt. Wacht tot het einde van de gegevensconversieprocedure.

Stap 5

Controleer de consistentie met uw tekstbestand. Sluit de configurator, voer het bijgewerkte programma uit zoals gewoonlijk, selecteer de infobase. Maak er twee back-ups van.

Aanbevolen: