Een PS3-joystick Op Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een PS3-joystick Op Een Computer Aansluiten
Een PS3-joystick Op Een Computer Aansluiten

Video: Een PS3-joystick Op Een Computer Aansluiten

Video: Een PS3-joystick Op Een Computer Aansluiten
Video: How to Connect a PS3 Controller to PC (Windows 10 Wired Connection) 2024, Mei
Anonim

Het is handig om met joysticks van gameconsoles te spelen. Om de game-joystick vanaf de PS3-console aan te sluiten en te synchroniseren, moet je een speciaal programma installeren.

Een PS3-joystick op een computer aansluiten
Een PS3-joystick op een computer aansluiten

De meeste moderne spellen, waaronder computerspellen, zijn speciaal gemaakt voor joystickbesturing. Voetbalsimulaties of racen kun je bijvoorbeeld het beste spelen met een console-gamepad. Hiervoor kan een joystick van de Playstation 3 console worden gebruikt. Als de gebruiker de Dualshock 3 gamepad op een computer aansluit, kan hij het meeste uit bijna elke game halen.

Basisacties

Om je favoriete applicaties te spelen met een gamepad, hoef je niet lang te lijden. U hoeft de gamepad alleen met een USB-kabel van de PS3-console op de computer aan te sluiten. Een andere verbindingsoptie is het gebruik van een Bluetooth-adapter. Het is in dit geval dat je draadloos kunt spelen. Natuurlijk moet je de Bluetooth-adapter aansluiten en synchroniseren met je computer (als je een joystick op een laptop gebruikt, hoef je zo'n adapter niet te kopen, omdat deze al in de meeste laptopmodellen is ingebouwd). Nadat de gebruiker de joystick van de console op de computer heeft aangesloten, moet u een speciaal programma downloaden en installeren - MotionJoy Gamepad Tool. Dit programma wordt door absoluut alle games gezien, wat betekent dat niemand problemen zal hebben met het synchroniseren van deze software.

Hoe te werken met MotionJoy Gamepad Tool?

Nadat de gebruiker dit programma heeft geïnstalleerd, moet u het item "Driver Manager" selecteren. Daarna worden speciale stuurprogramma's gedownload en denkt de computer dat u de joystick vanaf de console aansluit. Vervolgens moet je het vakje "Xbox 360 Controller Emulator" aanvinken en je gamepad in de algemene lijst selecteren. De computer gaat ervan uit dat er een XboX-gamepad op is aangesloten. Het enige nadeel is dat dezelfde knoplabels worden gebruikt als op de Xbox, maar je kunt er gemakkelijk aan wennen en eraan wennen. Vervolgens moet u op de knop Inschakelen klikken. Daarna kun je genieten van games met de joystick van de PS3-console.

De MotionJoy Gamepad Tool-software is ideaal voor gebruik met zowel Playstation 3- als Xbox-gamepads. Eigenaren van beide consoles kunnen het gemakkelijk gebruiken, en het proces van het starten van joysticks op een computer is niet anders. Als gevolg hiervan zal de PS3-gamepad op dezelfde manier werken als met de console zelf (trillingen en alle andere nuances zullen aanwezig zijn en zullen nergens heen gaan).

Aanbevolen: