Een Thuisbioscoop Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Thuisbioscoop Aansluiten Op Een Computer
Een Thuisbioscoop Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Thuisbioscoop Aansluiten Op Een Computer

Video: Het aansluiten van een computer 2022, November
Anonim

Voor velen is het bekijken van films, clips en verschillende video's op een computer veel handiger dan op een tv-scherm. Tegelijkertijd zal niemand hoogwaardig en krachtig geluid weigeren, dat niet kan worden geleverd door computerluidsprekers, maar dat wordt geleverd door thuisbioscoopapparatuur. Gewoonlijk is een thuisbioscoop aangesloten op een tv - maar u kunt geluid van hoge kwaliteit combineren met films kijken en naar uw favoriete muziek luisteren op uw computer door een thuisbioscoopluidsprekersysteem (5:1-systeem) aan te sluiten.

Een thuisbioscoop aansluiten op een computer
Een thuisbioscoop aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Uw thuisbioscoop moet een dvd-speler hebben die schijven correct afspeelt, vijf luidsprekers en een subwoofer, evenals een hoogwaardige geluidskaart en een draad met tulpconnectoren aan het ene uiteinde en een mini-jack aan het andere uiteinde.

Stap 2

Om een ​​thuisbioscoopluidsprekersysteem op de geluidskaart van uw computer aan te sluiten, hebt u een tussenversterker nodig - een dvd-speler speelt zijn rol.

Stap 3

Gebruik de bovenstaande kabel om de speler op de geluidskaart aan te sluiten door de ministekkerkabel in de uit-aansluiting te steken. Sluit de twee cinch-connectoren aan het andere uiteinde van de kabel aan op de dvd-speler in de ingang. Sluit het luidsprekersysteem aan op de speler met behulp van de meegeleverde kabels door de kabels in de juiste connectoren te steken.

Stap 4

Open het gedeelte geluidskaartinstellingen en geef in de geluidsapparatuurparameters aan dat u 6 luidsprekers hebt geïnstalleerd om de geluidsinstellingen aan te passen aan de nieuwe geluidsomgeving.

Stap 5

Sluit uw dvd-speler aan op het netwerk, specificeer het juiste audio-uitgangskanaal en luister naar muziek met een krachtig geluid van hoge kwaliteit.

Stap 6

Bewerk tijdens het luisteren naar verschillende muziek het niveau van bas-, midden- en hoge frequenties in de instellingen van de geluidskaart en wijzig indien nodig de equalizerwaarden handmatig.

Stap 7

Ook kunnen de geluidsinstellingen worden aangepast in de parameters van de dvd-speler zelf.

Populair per onderwerp