Hoe U Uw Netwerkkaart Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Netwerkkaart Kunt Vinden
Hoe U Uw Netwerkkaart Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Netwerkkaart Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Netwerkkaart Kunt Vinden
Video: How to Find Out the Network Card of your PC ? 2024, Mei
Anonim

Wanneer u nieuwe apparatuur op uw computer aansluit, kunt u bepaalde problemen ondervinden bij het instellen ervan. Het punt is dat sommige specifieke apparaten mogelijk niet automatisch worden gedetecteerd.

Hoe u uw netwerkkaart kunt vinden
Hoe u uw netwerkkaart kunt vinden

Noodzakelijk

Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Als u een extra netwerkkaart moet aansluiten en configureren, selecteert u eerst dit apparaat. Momenteel is het beter om PCI-kaarten te gebruiken met een bandbreedte tot 100 Mbps. De meeste providers werken met zo'n zender. Haal de stekker van uw computer uit het stopcontact en open de kap van het apparaat. Installeer de netwerkadapter in het PCI-slot van het moederbord.

Stap 2

Zet uw computer aan en wacht tot deze volledig is opgestart. Wacht even om het besturingssysteem de nieuwe hardware te laten detecteren. Als de stuurprogramma's niet automatisch zijn geïnstalleerd, opent u Apparaatbeheer. Zoek nieuwe apparatuur en klik met de rechtermuisknop op de naam. Selecteer de optie "Automatisch stuurprogramma's zoeken en installeren". In dit geval moet u eerst uw computer verbinden met internet.

Stap 3

Als de installatie van de bestanden is gelukt, verdwijnt het uitroepteken voor de naam van de netwerkadapter. Anders is het beter om een extra programma te gebruiken. Het kan ook worden gebruikt als je een oude netwerkkaart hebt vervangen en er geen internetverbinding beschikbaar is.

Stap 4

Installeer Driver Pack-oplossing. U kunt het downloaden met een andere computer. Voer DPS-drv.exe uit. Wacht tot het verzamelen van informatie over de aangesloten apparatuur is voltooid. Vink de selectievakjes aan die betrekking hebben op de netwerkadapter en klik op de knop "Vernieuwen". Schakel Aanbevolen programma's installeren uit en klik op Volgende.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op nadat u de vereiste bestanden hebt geïnstalleerd. Controleer de instellingen van de netwerkadapter. Als er eerder een andere netwerkkaart was aangesloten op het gebruikte PCI-slot, zorg er dan voor dat u de bedrijfsparameters van de nieuwe kaart onafhankelijk configureert.

Aanbevolen: