Een Nieuw Apparaat Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Nieuw Apparaat Toevoegen
Een Nieuw Apparaat Toevoegen

Video: Een Nieuw Apparaat Toevoegen

Video: Een Nieuw Apparaat Toevoegen
Video: DOM ENiQ LoQ Tutorial - Een nieuw apparaat toevoegen 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat moet je bepaalde apparaten op elke computer aansluiten. Het aansluiten van apparaten kan zowel permanent zijn (voor het upgraden van een computer) als tijdelijk (voor het oplossen van huidige problemen met randapparatuur. In alle gevallen heeft het aansluiten van een nieuw apparaat zijn eigen kenmerken.

Een nieuw apparaat toevoegen
Een nieuw apparaat toevoegen

instructies:

Stap 1

Sluit uw apparaat aan op uw computer. De verbinding kan worden uitgevoerd met behulp van de USB-interface, PCI-slot en ook op andere manieren. Het besturingssysteem van de computer moet het nieuwe apparaat herkennen en een systeembericht afgeven met informatie over de gereedheid van dit apparaat om met de computer te werken. Als het apparaat niet over de Plug en Play-functie beschikt, en ook als de stuurprogramma's voor dit apparaat niet standaard in het systeem zitten, werkt het niet totdat de juiste software is geïnstalleerd.

Stap 2

Als voor het apparaat een stuurprogramma moet worden geïnstalleerd, installeert u dit. In de meeste gevallen worden stuurprogramma's meegeleverd met apparaten op cd-roms (minder vaak op flash-kaarten). De installatie van stuurprogramma's kan zowel automatisch als handmatig worden gedaan. Gebruik de wizard Nieuwe hardware gevonden om het stuurprogramma automatisch te installeren. Direct na het starten van de "Wizard" plaatst u de cd met het stuurprogramma in uw computer. Het zou zichzelf automatisch moeten detecteren en op zichzelf moeten beginnen.

Stap 3

Controleer na het installeren van het stuurprogramma en het opnieuw opstarten van de computer het apparaat op conflicten met het besturingssysteem. Ga hiervoor naar het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op de knop "Deze computer". Selecteer "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Hardware". Open vervolgens Apparaatbeheer, waarin alle hardware wordt weergegeven die op uw computer is geïnstalleerd. Zoek het nieuw toegevoegde apparaat in de lijst en zorg ervoor dat het correct compatibel is met het besturingssysteem (er mogen geen vraagtekens voor de apparaatnaam staan).

Aanbevolen: