Een Link Openen In Een Nieuw Tabblad

Inhoudsopgave:

Een Link Openen In Een Nieuw Tabblad
Een Link Openen In Een Nieuw Tabblad

Video: Een Link Openen In Een Nieuw Tabblad

Video: Een Link Openen In Een Nieuw Tabblad
Video: Hoe een link openen in een nieuw tabblad in WordPres? 2024, April
Anonim

Op een site kan de gebruiker geïnteresseerd zijn in een specifieke link naar een bron van derden. Ondanks het feit dat sommige sites voorzien in het automatisch openen van een link in een nieuw venster wanneer erop wordt geklikt, openen de meeste bronnen de link in hetzelfde browservenster.

Een link openen in een nieuw tabblad
Een link openen in een nieuw tabblad

Het is nodig

Computer, internettoegang, muis

instructies:

Stap 1

Een link openen in een nieuw tabblad bij afwezigheid van een muis (op een laptop). Tijdens het surfen op internet kan een link uw aandacht trekken. Om op de bron te blijven en de verstrekte link naar een nieuw tabblad te volgen, moet u het volgende doen.

Stap 2

Druk in de buurt van de sensor op de laptop op de toets die de rol van de rechtermuisknop speelt. Eerst moet je de cursor over de link bewegen met behulp van de sensor van het apparaat. Nadat u op de gewenste knop heeft geklikt, ziet u een contextmenu op het scherm. In dit menu moet u de cursor over de opdracht "Openen in een nieuw tabblad" bewegen en op de toets drukken die verantwoordelijk is voor het klikken met de linkermuisknop (of dubbeltikken op de sensor). De link wordt geopend in een nieuw browsertabblad.

Stap 3

Een link openen in een nieuw tabblad met de muis. Rekening houdend met de acties van de vorige stap, is het gemakkelijk te raden wat er moet gebeuren om de link in een nieuw tabblad te openen. U moet ook de cursor over de link bewegen en er vervolgens met de rechtermuisknop op klikken. Selecteer in het menu dat opent het commando "Open in een nieuw tabblad" en klik erop met de linkermuisknop. De site wordt geopend in een nieuw tabblad, terwijl u op de oude pagina blijft.

Stap 4

Ook vandaag is er een eenvoudigere manier om links in nieuwe tabbladen te openen. Om dit te doen, hoeft u het koppelingscontextmenu niet te gebruiken. Plaats de cursor op de gewenste link en klik op het muiswiel. Net als in de vorige gevallen wordt de link geopend in een nieuw tabblad.

Aanbevolen: