Een Logo Aan Een Foto Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Logo Aan Een Foto Toevoegen
Een Logo Aan Een Foto Toevoegen

Video: Een Logo Aan Een Foto Toevoegen

Video: Een Logo Aan Een Foto Toevoegen
Video: Les 064 Lightroom tutorial - Een logo toevoegen in meerdere foto's 2024, April
Anonim

Een van de meest gebruikelijke manieren om een logo op een afbeelding te plaatsen, is door de optie Plaatsen of Plakken in de grafische editor van Photoshop te gebruiken. Een andere, niet minder bekende methode is om een logo over de foto te leggen, die eerder als patroon was opgeslagen.

Een logo aan een foto toevoegen
Een logo aan een foto toevoegen

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - momentopname;
  • - een bestand met een logo.

instructies:

Stap 1

Laad de foto waaraan u het logo wilt toevoegen in Photoshop. Gebruik de optie Plaats van het menu Bestand om een logo over de afbeelding in te voegen.

Stap 2

De grootte van een object dat op een nieuwe laag is ingevoegd met behulp van de optie Plaatsen, kan worden aangepast aan de afmetingen van de onderste laag zonder extra opdrachten te gebruiken. Als u de afbeelding van het logo wilt verkleinen of vergroten, sleept u de hoek van het kader rond de afbeelding. Door op de Enter-toets te drukken, past u de transformatie toe.

Stap 3

Schakel het gereedschap Verplaatsen in en verplaats het logo naar een plaats waar het de details van de afbeelding niet verdoezelt, maar toch duidelijk zichtbaar blijft. Meestal wordt het in de rechterbenedenhoek van de afbeelding langs de onder- of rechterkant geplaatst.

Stap 4

U kunt een logo in een foto invoegen door simpelweg de afbeelding te kopiëren. Om dit te doen, moet u beide bestanden in Photoshop laden. Selecteer de inhoud van het document met het logo met de optie Alles in het menu Selecteren en kopieer het met de optie Kopiëren in het menu Bewerken. Gebruik de optie Plakken in hetzelfde menu om de gekopieerde afbeelding op de foto te plaatsen.

Stap 5

Als het logo te veel van de foto bedekt, verkleint u het met de optie Vrije transformatie van het menu Bewerken. U kunt de optie Schaal van de groep Transformeren van hetzelfde menu toepassen.

Stap 6

Om het logo in een patroon te leggen, moet u een vierkante selectie rond de logo-afbeelding maken. Dit kan gedaan worden met de Rechthoekige selectiekader tool. Houd de Shift-toets ingedrukt om de selectie vierkant te maken en niet rechthoekig. Gebruik de optie Patroon definiëren in het menu Bewerken om het patroon op te slaan.

Stap 7

Patroonovervloeiing is een bewerking die niet kan worden toegepast op de achtergrondlaag. Gebruik de optie Laag van achtergrond in de groep Nieuw van het menu Laag om de foto te openen in Photoshop beschikbaar voor bewerking.

Stap 8

Pas de optie Patroonoverlay toe in de groep Laagstijl van het menu Laag. Open in het venster met stijlinstellingen het patroonpalet en selecteer het meest recente staal. Als je naar de foto kijkt, zou je moeten kunnen opmerken dat er meerdere exemplaren van het logo bovenop zijn verschenen, die je als patroon hebt opgeslagen.

Stap 9

Pas de parameters Schaal en dekking aan. Met de eerste parameter kunt u de grootte en het aantal exemplaren van het logo dat op de afbeelding wordt geplaatst, aanpassen. De parameter Dekking verhoogt of verlaagt de dekking van het patroon.

Stap 10

Sla de momentopname op met de optie Opslaan als of Opslaan voor web in het menu Bestand.

Aanbevolen: