Een Logo Aan Een Video Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Logo Aan Een Video Toevoegen
Een Logo Aan Een Video Toevoegen

Video: Een Logo Aan Een Video Toevoegen

Video: Een Logo Aan Een Video Toevoegen
Video: How to Add Logo to Video (2021) 2024, Mei
Anonim

Om het auteursrecht van uw vastgelegde en bewerkte video te beschermen, kunt u deze bedekken met een speciaal logo dat niet door andere gebruikers kan worden verwijderd. Het logo in het videobestand kan zowel als afbeelding als in tekstformaat worden ingevoegd. Om het toe te voegen, kunt u hulpprogramma's voor videobewerking gebruiken.

Een logo aan een video toevoegen
Een logo aan een video toevoegen

instructies:

Stap 1

U kunt VirtualDub gebruiken om een afbeelding of tekst aan uw video toe te voegen. Download de applicatie van internet en pak deze uit op uw computer met WinRAR. Ga naar de map die zojuist door de archiver is gemaakt en open het bestand VirtualDub.exe.

Stap 2

Nadat u het hulpprogramma heeft gestart, opent u uw videobestand via het menu Bestand - Openen. Om het copyright op de afbeelding te leggen, moet u de filters gebruiken die in het programma zijn ingebouwd. Ga na het uploaden van het videobestand naar het gedeelte Video - Filters en druk vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 3

Geef in de voorgestelde lijst met filters voor het verwerken van een videobestand het lijnlogo op en klik op OK. U ziet een venster voor het aanpassen van de vereiste parameters. Klik op de knop Bladeren en geef het pad op naar de afbeelding die op uw computer is opgeslagen. Als uw foto op een zwarte achtergrond is gemaakt en niet zichtbaar is, vinkt u het vakje aan naast Pre-pixel-alfa inschakelen.

Stap 4

Om de locatie van het copyright aan te passen, kunt u de knop gebruiken voor voorbeeldweergave, die zich in de linkerbenedenhoek van het programmavenster bevindt. Stel de positie van het logo langs de X- en Y-as in en klik op OK.

Stap 5

Controleer de weergavekwaliteit van uw logo. Om het verkregen resultaat op te slaan, gebruikt u het menu Bestand - Opslaan van het bovenste programmapaneel.

Stap 6

Je kunt ook andere hulpprogramma's gebruiken om een logo aan je video toe te voegen. Movavi Video Converter is een van de meest populaire programma's. Het toevoegen van tekst of afbeeldingen in deze applicatie wordt uitgevoerd via het overeenkomstige item in het instellingenmenu. U kunt ook het hulpprogramma VidLogo of Ulead Videostudio gebruiken. In deze toepassingen wordt het toevoegen ook uitgevoerd met behulp van een filter of het gedeelte Watermerk. Op dit punt kunt u de gewenste tekst invoegen, de grootte en kleur selecteren.

Aanbevolen: