Een Foto Toevoegen Aan Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Foto Toevoegen Aan Odnoklassniki
Een Foto Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Foto Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Foto Toevoegen Aan Odnoklassniki
Video: Как добавить фото в одноклассники 2024, April
Anonim

Er zijn miljoenen mensen op sociale media over de hele wereld. Om de hoogtepunten van hun leven met vrienden te delen, uploaden gebruikers foto's naar albums, wisselen beoordelingen en opmerkingen uit. Het is niet altijd gemakkelijk voor een beginner om erachter te komen hoe hij door een sociaal netwerk moet navigeren, dus veel mensen hebben een vraag over het toevoegen van een foto aan Odnoklassniki.

Een foto toevoegen aan Odnoklassniki
Een foto toevoegen aan Odnoklassniki

Om uw foto's aan uw Odnoklassniki-pagina toe te voegen, moet u eerst inloggen op uw account. Ga hiervoor naar de hoofdpagina van het sociale netwerk en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in een speciaal formulier in.

Foto's toevoegen aan Odnoklassniki

Aan de linkerkant van de pagina ziet u uw avatar nadat u bent ingelogd. Daaronder staat de regel "Persoonlijke foto's toevoegen". Klik erop en ga zo naar de pagina voor het wijzigen van je albums. Hier kunt u eventuele foto's van uw computer naar uw profiel uploaden.

Om uw plan uit te voeren, selecteert u de knop "Bladeren". Nadat u erop hebt geklikt, wordt een dialoogvenster geopend op de computer waarin u het pad moet selecteren naar de plaats waar de foto's zich bevinden. Selecteer de gewenste afbeelding met een enkele muisklik. Als u meerdere foto's naar Odnoklassniki moet uploaden, houdt u de knop ingedrukt totdat de hele reeks foto's is geselecteerd. Als u meerdere afbeeldingen niet in de juiste volgorde wilt markeren, kunt u een selectie maken door met de muis te klikken terwijl u de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt houdt. Nadat u de gewenste foto's hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Openen" in het dialoogvenster en bevestigt u de toevoeging van de foto door op de link "Uploaden" te klikken.

U kunt zien hoe het uploaden van uw afbeeldingen verloopt. Hoe meer van hen en hoe beter de kwaliteit, hoe langer het duurt. Als je internetsnelheid hoog genoeg is, hoef je niet lang te wachten. Wanneer de download is voltooid, ziet u een bijbehorend bericht van Odnoklassniki in een nieuw venster. Je kunt het sluiten en vijven verwachten van je vrienden.

Hoe maak je een fotoalbum in Odnoklassniki

Op het sociale netwerk kunt u ook foto's uploaden naar albums. Hiervoor is er een speciale knop in het gedeelte voor het uploaden van afbeeldingen. Klik op "Album maken", voer de naam in het geopende venster in en stel de gewenste toegangsinstellingen voor de foto in (selecteer in het gedeelte "Tonen" de selectievakjes voor die gebruikersgroepen die uw afbeeldingen kunnen bekijken). Klik op de knop "Opslaan".

Ga vervolgens naar het gemaakte album. Nu kunt u een foto aan Odnoklassniki toevoegen door de juiste regel te selecteren.

Een foto toevoegen aan je profielfoto in Odnoklassniki

Veel vragen van gebruikers van het sociale netwerk worden veroorzaakt door de verandering van de hoofdfoto in het profiel - de avatar.

Om je favoriete foto aan ava toe te voegen, ga je naar de geüploade albums. Om dit te doen, selecteert u het gedeelte "Foto's" en beweegt u de muiscursor over de afbeelding die u nodig hebt. U ziet een pop-uplijst met de regel "Make Home". Nadat u dit item hebt geselecteerd, wordt uw hoofdfoto in het Odnoklassniki-profiel bijgewerkt.

Om dit te controleren, klikt u op het sitelogo en gaat u naar de hoofdpagina van uw account met uw favoriete afbeelding op uw avatar.

Het is dus heel eenvoudig om een foto aan Odnoklassniki toe te voegen. Nu kunt u uw albums bijwerken en uw avatar zelf wijzigen.

Aanbevolen: