Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Videokaart Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Videokaart Te Vinden
Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Videokaart Te Vinden

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Videokaart Te Vinden

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Videokaart Te Vinden
Video: Как обновить драйверы видеокарты NVIDIA в Windows 10 2024, April
Anonim

Soms hoor je van vrienden gesprekken dat de schijf met de stuurprogramma's voor de videokaart verloren is gegaan, en het opnieuw installeren van het besturingssysteem geen pretje meer is. Het verlies van stuurprogramma's van de computer is inderdaad een negatief feit. Maar dit is geen wanhopige situatie. Een hulpprogramma voor het scannen van een pc kan u helpen bij het vinden van stuurprogramma's.

Hoe een stuurprogramma voor een videokaart te vinden
Hoe een stuurprogramma voor een videokaart te vinden

Noodzakelijk

Everest Ultimate Edition-software

instructies:

Stap 1

Voordat u het updateproces van het videostuurprogramma start, moet u het bedrijf identificeren dat uw videoadapter heeft gemaakt. Vandaag zijn er 2 grote bedrijven: GeForce van NVidia of Radeon van ATI. Als het niet mogelijk is om de zijwand van de systeemeenheid te openen, doet u het volgende: klik op het menu "Start" - het item "Uitvoeren" (de Win + R-toetscombinatie). Er verschijnt een venster voor u - voer de opdracht dxdiag in.

Stap 2

U ziet een venster met de titel "DirectX Diagnostic Tool" - ga naar het tabblad "Weergave" - de naam van de kaart zal zichtbaar zijn in het blok "Apparaat".

Stap 3

Nadat je het merk van de videokaart hebt bepaald, moet je de bitdiepte van je besturingssysteem weten. Dit gaat als volgt: klik op het menu "Start" - het item "Uitvoeren" (de toetscombinatie Win + R). Er verschijnt een venster voor je - voer het commando winver in. Als u een 64-bits versie van het besturingssysteem heeft, wordt de systeemnaam aangevuld, anders verandert de systeemnaam niet.

Stap 4

Start de Everest Ultimate Edition-software. Na een paar seconden wordt het scannen van apparaten beëindigd. Klik in de zijbalk op "Computer" - "Systeem" - "Video". Aan de rechterkant van het programma worden gegevens op dit apparaat weergegeven. Onderaan deze lijst vindt u een link om uw stuurprogramma's bij te werken. Volg deze link.

Stap 5

U wordt doorgestuurd naar de officiële website van de fabrikant van uw videokaart. Om de vereiste driver te downloaden, specificeert u de versie van het besturingssysteem en klikt u op de link.

Aanbevolen: