Een Stuurprogramma Voor Een Canon-printer Vinden

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Voor Een Canon-printer Vinden
Een Stuurprogramma Voor Een Canon-printer Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Canon-printer Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Canon-printer Vinden
Video: How to Download And Install All Canon Printer Driver for Windows 10/8/7 From Canon 2024, Mei
Anonim

Bij het configureren van randapparatuur is het belangrijk om de juiste drivers voor dit apparaat te selecteren. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele werking van het apparaat, maar ook voor het verfijnen van de parameters.

Een stuurprogramma voor een Canon-printer vinden
Een stuurprogramma voor een Canon-printer vinden

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Ontdek het exacte model van uw printer voordat u op zoek gaat naar stuurprogramma's. Meestal is deze informatie te vinden op de body van het apparaat. Let op de extra voorvoegsels die op sommige Canon-printers en MFP's aanwezig kunnen zijn.

Stap 2

Sluit nu het afdrukapparaat aan op uw pc. Zet uw pc en printer aan. Laat het besturingssysteem nieuwe hardware detecteren. Nadat u deze procedure hebt voltooid, start u een internetbrowser en opent u de website canon.ru. Open de categorie "Ondersteuning".

Stap 3

Selecteer in de linkerkolom Stuurprogramma downloaden en volg de gelijknamige link. Wacht tot het nieuwe venster start. Vul de tabel in de categorie Voor jou in. Selecteer uw land (Rusland) en selecteer uw productmodel. Download nu de software en kies de versie die compatibel is met uw besturingssysteem.

Stap 4

Voer het toepassingsbestand uit nadat het downloaden naar uw harde schijf is voltooid. Volg het stapsgewijze menu van de installatietoepassing. Zorg ervoor dat de installatieprocedure soepel en foutloos verloopt.

Stap 5

Zet de printer uit en weer aan. Voer de geïnstalleerde software uit. Als de toepassing niet wordt geopend of het afdrukapparaat niet wordt gedetecteerd, start u uw computer opnieuw op.

Stap 6

Nadat het besturingssysteem is geladen, voert u de printerbeheersoftware opnieuw uit. Configureer de bedrijfsparameters van dit apparaat. In zeldzame gevallen moet u zelf een nieuw afdrukapparaat toevoegen aan de lijst met beschikbare printers. Dit is meestal van toepassing op apparatuur die via draadloze kanalen werkt.

Stap 7

Open het menu "Apparaten en printers" door het item met dezelfde naam te selecteren in het paneel "Start". Navigeer naar de optie Apparaat toevoegen en volg de stapsgewijze menu-instructies.

Aanbevolen: