Een Spatie Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Spatie Invoegen
Een Spatie Invoegen

Video: Een Spatie Invoegen

Video: Een Spatie Invoegen
Video: Het verschil tussen een spatie en een break 2024, Mei
Anonim

Een spatie is een teken dat niemand ziet, maar waar niemand zonder kan. Het is een symbool van een pauze tussen woorden die zijn ontworpen om het lezen te vergemakkelijken en is uitgevonden lang vóór de uitvinding van de computer. Er zijn verschillende manieren om dit teken in virtuele tekst in te voegen.

Een spatie invoegen
Een spatie invoegen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Open een willekeurig tekstbestand of begin met het maken van een sms-bericht op een forum, website of blog. Voer het eerste woord in en druk vervolgens op de spatiebalk op uw toetsenbord. Dit is de langste sleutel.

Stap 2

Om een spatieteken te kopiëren, plaatst u de cursor direct voor of na het teken. Houd de "Shift"-toets ingedrukt en klik op de pijl "terug" of "vooruit", afhankelijk van de positie van de cursor ten opzichte van het teken. De pas wordt gemarkeerd. Kopieer het met de rechtermuisknop (klik in het pop-upvenster op de juiste opdracht) of de toetsen "ctrl c" samen ingedrukt.

Stap 3

Zoek de plaats waar u een spatie moet invoegen en klik erop met de cursor (soms zijn dit twee woorden die samen zijn geschreven). Klik met de rechtermuisknop en selecteer de opdracht "plakken" of druk op de toetsen "ctrl v". Er verschijnt een spatie.

Stap 4

Om een "onderste spatie" in te voegen, voert u dezelfde bewerking uit, waarbij u de spatiebalk vervangt door de combinatie "shift -". De onderste spatiebalk bevindt zich in de tweede bovenste rij van het toetsenbord, rechts van de nultoets, en is hetzelfde als de koppeltekentoets.

Aanbevolen: