Een Spatie Invoegen In Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Een Spatie Invoegen In Het Toetsenbord
Een Spatie Invoegen In Het Toetsenbord

Video: Een Spatie Invoegen In Het Toetsenbord

Video: Een Spatie Invoegen In Het Toetsenbord
Video: Dell Laptop Keyboard Keys Installation Guide, Replacement Repair Fix Broken Individual Key 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee manipulatoren om computerbronnen te beheren: een muis en een toetsenbord. Als een van hen niet werkt, kunt u bijna altijd een manier vinden om de tweede te gebruiken om de gewenste bewerking uit te voeren. Maar het is natuurlijk beter dat alle apparatuur naar behoren werkt. Als de spatiebalk op uw toetsenbord kapot is, kunt u proberen deze in te voegen.

Een spatie invoegen in het toetsenbord
Een spatie invoegen in het toetsenbord

instructies:

Stap 1

Elke toets op het toetsenbord is een eenvoudig ontwerp met een veerelement en een houder. De eerste biedt een toetsaanslag, de tweede houdt het op het toetsenbordpaneel. Als beide werken, steekt u gewoon de voetjes aan de binnenkant van de toets in de groeven op het toetsenbordpaneel en drukt u er lichtjes op om te controleren of de toets goed vastzit.

Stap 2

Wanneer een van de elementen kapot is - meestal gebeurt dit met de "poten" van de toetsen - haast je dan niet om de kapotte onderdelen weg te gooien. Breng voorzichtig lijm aan tussen de delen van het gebroken deel en wacht tot het droog is. Steek vervolgens de sleutel op zijn plaats zoals beschreven in de eerste stap. Pas op, als er een laag natte lijm op het onderdeel achterblijft, kun je ook het veerelement lijmen, dan stopt de spatiebalk met drukken.

Stap 3

Als onderdelen van een sleutel thuis niet hersteld kunnen worden, is het niet in alle gevallen rationeel om met een dergelijk probleem contact op te nemen met een servicecentrum (uitzondering is een laptop). Soms is het makkelijker om een nieuw toetsenbord aan te schaffen, vooral omdat de prijzen voor dit type toestel relatief laag zijn. Zorg ervoor dat de toetsenbordconnector geschikt is voor uw computer voordat u deze aanschaft. Schaf zo nodig een extra adapter aan.

Stap 4

Totdat er een nieuw toetsenbord is aangeschaft, kun je het virtuele toetsenbord gebruiken om te typen. Om toegang te krijgen, klikt u op de knop "Start" of de Windows-toets, vouwt u alle programma's in het menu uit en zoekt u de submap "Toegankelijkheid" in de map "Accessoires". Klik op Schermtoetsenbord. Wanneer het hulpprogrammavenster wordt geopend, selecteert u het item "Boven andere vensters" in het menu "Opties" met een markering.

Stap 5

Met deze instellingen verdwijnt het virtuele toetsenbord niet achter andere vensters. U kunt doorgaan met typen op een gewoon toetsenbord en de code moet een spatieteken plaatsen - om zijn virtuele tegenhanger te gebruiken. Het is ook altijd in de mode om de spatie naar het klembord te kopiëren en op de juiste plaatsen te plakken met de toetsen Ctrl en C of Shift en Insert.

Aanbevolen: