Een Licentiesleutel Vinden

Inhoudsopgave:

Een Licentiesleutel Vinden
Een Licentiesleutel Vinden

Video: Een Licentiesleutel Vinden

Video: Een Licentiesleutel Vinden
Video: How to find the Activation Key for any software with Ollydbg 2024, Mei
Anonim

Soms hebben programma's tijdens de installatie een licentiesleutel nodig. Het is moeilijk te vinden tussen veel sites. Met moderne software wordt dit proces vereenvoudigd. U kunt het hulpprogramma Magical Jelly Bean Keyfinder gebruiken. Dit programma is volledig gratis. Het is in staat om de productsleutel uit het register (cd-sleutel) te halen, die kan worden gebruikt bij het installeren van Windows.

Een licentiesleutel vinden
Een licentiesleutel vinden

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Magische Jelly Bean keyfinder downloaden. Om het programma te installeren, pakt u het bestand uit het archief uit. Voer het programma uit op uw computer. Selecteer aan de linkerkant het hulpprogramma dat u nodig hebt. Klik erop. De licentiesleutel verschijnt aan de rechterkant. U kunt het gebruiken in uw verdere acties.

Stap 2

Het is heel eenvoudig om de licentiesleutel voor Windows te vinden. Download de Everest-software. Installeer op uw computer. Ga naar het gedeelte "Besturingssysteem". Daar leest u de sleutel van uw software.

Stap 3

U kunt naar "Mijn Computer" gaan. Open het venster met de rechtermuisknop. Klik daar op "Eigenschappen". Het venster "Systeemeigenschappen" wordt voor u geopend. Het tabblad Algemeen bevat informatie over Windows. Daar bevindt zich ook de licentiesleutel.

Stap 4

Winkeyfinder kan u helpen verloren sleutels voor elk product te herstellen. Installeer het op uw computer en voer het uit. Selecteer een programma aan de linkerkant. Rechts ziet u alle informatie. Bovendien kan deze sleutel worden opgeslagen met behulp van Winkeyfinder (klik op "Opslaan"), print (klik op "Afdrukken").

Stap 5

Het programma CD KeyFinder helpt u sleutels te vinden en te herstellen. Download en installeer op uw computer. Voer het bestand uit. Selecteer bovenaan het tabblad "Bestand". Open de programma's die u interesseren. U ziet een lijst met alle sleutels. Als u iets wilt wijzigen, klikt u op de knop Windows-sleutel wijzigen. Klik op "Afdrukken" om af te drukken.

Stap 6

Passcape Win CD Keys is een programma om verloren sleutels te vinden. Om het te gebruiken, download het naar uw computer, voer het uit. U ziet een lijst met programma's die u heeft. Aan hen zal in de kolom "Product-cd-sleutel" informatie over de sleutels worden verstrekt. Nadat u de informatie hebt gevonden die u nodig hebt, kunt u deze opslaan, afdrukken en kopiëren. Gebruik hiervoor de knoppen onder de lijst. Als u meer informatie wilt weten, klikt u op de knop "Meer".

Aanbevolen: