Hoe Een Microfoon In Een Laptop Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Microfoon In Een Laptop Te Vinden
Hoe Een Microfoon In Een Laptop Te Vinden

Video: Hoe Een Microfoon In Een Laptop Te Vinden

Video: Hoe Een Microfoon In Een Laptop Te Vinden
Video: How To Use A Lavalier Mic | How-To Guide 2024, April
Anonim

De meeste moderne mobiele computers bevatten veel extra apparaten. Met deze functie haalt u het meeste uit uw notebooks zonder randapparatuur aan te sluiten.

Hoe een microfoon in een laptop te vinden
Hoe een microfoon in een laptop te vinden

Het is nodig

stuurprogramma's voor de laptop

instructies:

Stap 1

Heel vaak zijn mobiele computers uitgerust met een ingebouwde microfoon. Vooral de aanwezigheid van dit apparaat in een laptop met een webcamera is belangrijk. Om de microfoon met succes te gebruiken, moet deze correct worden geactiveerd en geconfigureerd.

Stap 2

Zet uw laptop aan en wacht tot het Windows-besturingssysteem is geladen. Klik op het menupictogram "Start" en open de eigenschappen van het item "Deze computer". Ga naar het tabblad Hardware en open het menu Apparaatbeheer.

Stap 3

Vind onder andere de gewenste microfoon. Als er een uitroepteken naast de naam van dit apparaat staat, werk dan de stuurprogramma's bij. Het is het beste om de originele bestanden te gebruiken die door de laptopontwikkelaars zijn geleverd.

Stap 4

Bezoek de website van het bedrijf dat deze mobiele computers maakt. Open de downloadsectie en download een set stuurprogramma's die zijn ontworpen voor uw laptopmodel. Werk werkbestanden handmatig bij met Apparaatbeheer.

Stap 5

Gebruik het ingebouwde hulpprogramma Geluidsrecorder om de microfoon te testen. Open het menu Start, selecteer de map Accessoires en open het opgegeven programma. Klik op de knop "Opnemen" en controleer of de microfoon goed werkt.

Stap 6

Gezien het feit dat de geluidsontvanger vrij ver van de signaalbron kan worden geplaatst, is het logisch om de microfoonparameters aan te passen. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Hardware en geluiden.

Stap 7

Open de link "Audioapparaten beheren" en selecteer "Opnemen". Klik op het microfoonpictogram en klik op de knop "Eigenschappen". Ga naar het subitem "Niveaus".

Stap 8

Wijzig de instellingen in de kolom Microfoon. Als het geselecteerde vermogen onvoldoende is, activeert u de functie "Gain". Klik op de knop Toepassen.

Aanbevolen: