Hoe Pvc-plinten Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Pvc-plinten Te Repareren?
Hoe Pvc-plinten Te Repareren?

Video: Hoe Pvc-plinten Te Repareren?

Video: Hoe Pvc-plinten Te Repareren?
Video: Hoe de plint te verwijderen zonder de muur te beschadigen of te vormen 2024, Mei
Anonim

Het plaatsen van de plint maakt deel uit van de laatste fase van de renovatie, die een esthetische rol speelt. Bovendien kunt u met deze afwerking de draden verbergen die constant onder de voeten komen. PVC-materiaal is niet schadelijk voor de gezondheid en is bestand tegen vocht.

Hoe pvc-plinten te repareren?
Hoe pvc-plinten te repareren?

Noodzakelijk

  • - zelftappende schroeven;
  • - deuvels;
  • - boren;
  • - schroevendraaier;
  • - een scherp mes.

instructies:

Stap 1

Plinten van pvc zijn een esthetische oplossing voor een complete kamerinrichting. Ze zijn flexibel, gemakkelijk te snijden en te installeren, zelfs als de muur geen perfect vlak oppervlak heeft. De kleur van het materiaal wordt in de regel gekozen in overeenstemming met de schaduw van de vloer of iets donkerder, zolang het in harmonie is met het algemene kleurenschema van de kamer.

Stap 2

Bepaal de lengte en breedte van de kamer, vind de omtrek en trek de deuropeningen af. Zo krijg je de totale lengte van de plint. Deel deze waarde door de lengte van één product en ontdek hoeveel materiaal er nodig is om de hele kamer af te werken.

Stap 3

Bedenk welke kabels je onder de plint moet leggen. Het is beter om dit meteen te doen, hoewel de installatietechniek het mogelijk maakt om dit later te doen, mocht dat nodig zijn. Dit kan een telefoon- of tv-kabel, verlengkabel of vast internet zijn.

Stap 4

Verwijder de afdekking van de kabelgoot door simpelweg aan één kant te trekken. Begin met het bevestigen van PVC-plinten vanuit een van de hoeken, het maakt niet uit of het binnen of buiten is. Plaats een gevormde hoek op de rand van het product en bevestig deze aan de muur.

Stap 5

Boor een gat in het kanaalgebied op korte afstand van de hoek. Plaats de plug en vervolgens de zelftappende schroef. Gebruik een schroevendraaier om het in de muur te schroeven. Zorg ervoor dat de plint stevig tegen de vloer aandrukt.

Stap 6

Plaats nog een paar bindingen, op een onderlinge afstand van ongeveer 0,8-1 meter. Probeer tegelijkertijd de plint een beetje in de tegenovergestelde richting vanuit de hoek te trekken. Dit zorgt voor een strakkere pasvorm tegen de muur.

Stap 7

Wanneer u de deuropening bereikt, snijdt u het overtollige af en bereikt u niet 2-3 cm voordat u het afwerkt. Leid de kabels en sluit de kabelgoot. Snijd de draadinvoer-/uitvoergaten voorzichtig af met een scherp mes. Sluit de rand van de plint af met een plug.

Stap 8

Wanneer u de buitenste hoek bereikt, snijdt u het overtollige af en laat u 2-3 cm over aan de rand van de muur. Installeer de buitenste hoek. Ga verder met het plaatsen van de plint volgens het reeds bekende schema. Gebruik een verbindingsstuk tussen de naden. Schuif deze over de rand van de vorige plint voordat u de laatste schroef vastdraait.

Aanbevolen: