De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Uitschakelen?
De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Uitschakelen?

Video: De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Uitschakelen?

Video: De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Uitschakelen?
Video: Autocorrectie uitzetten op je toetsenbord | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

De achtergrondverlichting van het toetsenbord van de telefoon trekt vaak de batterij leeg en is niet altijd een noodzakelijke functie, maar het is heel eenvoudig om het uit te schakelen door naar het overeenkomstige item in de instellingen van het mobiele apparaat te gaan.

De achtergrondverlichting van het toetsenbord uitschakelen?
De achtergrondverlichting van het toetsenbord uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Open je telefoonmenu. Ga naar de algemene instelling van de parameters, de instellingen van de achtergrondverlichting of een ander menu dat op de een of andere manier is gekoppeld aan de functie die u moet uitschakelen. In gewone Samsung-telefoons is deze instelling bijvoorbeeld te vinden in de helderheid van het scherm en andere instellingen die de batterijprestaties op de een of andere manier beïnvloeden.

Stap 2

Als je een Nokia-smartphone hebt op basis van het Symbian-platform, open je het hoofdmenu en ga je naar het item "Configuratiescherm". Ga naar de instelling van algemene parameters, meestal is dit het allereerste item, en vervolgens naar de configuratie van de menustijl, schakel het knipperen van het indicatielampje uit wanneer u berichten of gemiste oproepen ontvangt.

Stap 3

Open vervolgens het menu "Lichtsensor" en pas de helderheid van het scherm aan. Pas de achtergrondverlichting van het toetsenbord aan in dezelfde sectie. Houd er rekening mee dat nieuwere telefoonmodellen voor het grootste deel een energiebesparende modus hebben, die kan worden geopend met behulp van het menu met de aan / uit-knop.

Stap 4

Om de toetsenbordverlichting in een Samsung-smartphone uit te schakelen, opent u de configuratie-opties en selecteert u het menu-item dat verantwoordelijk is voor de uiterlijk-instellingen, schakelt u de achtergrondverlichting uit. Houd er rekening mee dat veel moderne telefoons de toetsenbordverlichting niet hebben uitgeschakeld in het instellingenmenu, of dat deze instelling zo ver verborgen is dat je nog steeds de instructies voor je mobiele apparaat moet lezen, wat verre van overbodig zal zijn, zelfs voor zelfverzekerde mobiele telefoons gebruikers.

Stap 5

Selecteer de instelling van een bepaalde modus in uw telefoon door de parameters van de toetsenbordverlichting daarin in te stellen, dit is relevant voor sommige smartphonemodellen. Bestudeer de interface van uw mobiele apparaat zorgvuldig om in de toekomst gemakkelijk door de functies te kunnen navigeren, aangezien de functionaliteit van mobiele telefoons en smartphones de laatste tijd is uitgebreid.

Aanbevolen: