De Achtergrondverlichting In De Webcam Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Achtergrondverlichting In De Webcam Uitschakelen
De Achtergrondverlichting In De Webcam Uitschakelen

Video: De Achtergrondverlichting In De Webcam Uitschakelen

Video: De Achtergrondverlichting In De Webcam Uitschakelen
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon uit [privacy] 2024, Mei
Anonim

Niet elke webcam heeft een backlight-functie, maar het is een behoorlijk handige toevoeging waarmee je het gebied naast de camera beter kunt verlichten zonder de gebruiker te verblinden met fel licht.

De achtergrondverlichting van de webcam uitschakelen
De achtergrondverlichting van de webcam uitschakelen

Het is nodig

  • -Webcam;
  • - software voor haar.

instructies:

Stap 1

Zoek naar een speciale aan/uit-knop voor achtergrondverlichting op uw webcam. Sommige modellen bevatten ook een externe knop voor het aanpassen van helderheid en kleur. Maak uzelf zorgvuldig vertrouwd met het uiterlijk, misschien is de knop die u nodig hebt verborgen aan de achterkant van het apparaat of valt deze op het eerste gezicht gewoon niet op.

Stap 2

Als uw webcam geen externe knoppen heeft voor het instellen, in- en uitschakelen van de achtergrondverlichting, opent u het programma dat met het apparaatstuurprogramma is geïnstalleerd. Open het hoofdmenu van de camera en zoek de lampschakelaar. Ga ook naar de instellingenconfiguratie en probeer het item te vinden dat u nodig hebt.

Stap 3

Wanneer u een webcam in een programma op uw computer gebruikt, open dan de configuratie en let op de aanwezigheid van een commando om de achtergrondverlichting in en uit te schakelen, evenals andere soortgelijke menu-items.

Stap 4

Open het bedieningspaneel en ga naar de instellingen voor printers en andere apparatuur. Selecteer de instellingen voor scanners en camera's. U heeft een lijst met snelkoppelingen om de apparatuur te starten, klik op de camera. Daarna zou een speciale installatiewizard moeten verschijnen. Probeer het om de functie te vinden om de achtergrondverlichting uit te schakelen.

Stap 5

Download een extra hulpprogramma om uw computerapparaten te beheren, nadat u ervoor heeft gezorgd dat het compatibel is met de hardwareconfiguratie van uw computer. Dergelijke programma's zijn te vinden op elke torrent in systeemhulpprogramma's die het gebruik van het besturingssysteem optimaliseren. Velen van hen hebben een extra bedieningspaneel voor apparaten, waaronder camera's.

Stap 6

Installeer de stuurprogramma's opnieuw op uw apparaat als u de camera's niet kunt uitschakelen of als u andere problemen ondervindt bij het gebruik ervan. Zorg ervoor dat u het juiste doet door eerst de instructies te lezen die bij de camera zijn geleverd of door een extra van internet te downloaden.

Aanbevolen: