Hoe Kies Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad
Hoe Kies Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Video: Hoe Kies Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Video: Hoe Kies Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad
Video: Hoe kies je een achtergrond | Hoe ik film #5 2024, April
Anonim

De computer is voor vele, vele gebruikers een werkplek, een communicatiemiddel en een amusementscentrum geworden - in het algemeen bijna een permanente verblijfplaats. Het is noodzakelijk om de monitorinstellingen aan te passen zodat het comfortabel is om ermee te werken. Een van de belangrijke ontwerpelementen van de "Desktop" is de tekening of het behang.

Hoe kies je een achtergrond voor je bureaublad
Hoe kies je een achtergrond voor je bureaublad

instructies:

Stap 1

Als achtergrond kunt u een afbeelding kiezen uit de map C:\WINDOWS\Web\ Wallpaper, een willekeurige digitale foto uit uw eigen bestanden, of downloaden van een van de sites die deze service gratis aanbieden. Het beeld mag niet te donker of te licht zijn, om de ogen niet te vermoeien. Het is ook belangrijk dat de bureaubladpictogrammen goed op de achtergrond uitkomen, dus vermijd te kleurrijke afbeeldingen met veel kleine details.

Stap 2

Als uw computer Windows XP gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het "Bureaublad" en vinkt u de opdracht "Eigenschappen" aan. Ga naar het tabblad "Desktop" en bekijk de afbeeldingen uit de lijst "Wallpaper". Selecteer een geschikte afbeelding met de cursor en klik op "Toepassen".

Stap 3

Als u niet tevreden bent met de opties die Windows biedt, klikt u op de knop Bladeren en geeft u het pad op naar de afbeelding waarvan u de achtergrond hebt gekozen. Als de afbeelding te klein is, kunt u deze uitrekken tot volledig scherm, in het midden van het bureaublad plaatsen of het bureaublad met deze afbeelding betegelen. Selecteer hiervoor de gewenste actie in de lijst "Locatie". Als je een kleine foto in het midden van het scherm hebt geplaatst, kun je een toon kiezen uit de lijst "Kleur", die de achtergrond ervan wordt.

Stap 4

Je kunt het anders doen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de optie "Instellen als bureaubladafbeelding" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5

Om een geschikte wallpaper van internet te downloaden, gaat u naar een site die een dergelijke service aanbiedt, voert u het wallpaper-thema in (bijvoorbeeld "Natuur" of "Auto") in de zoekbalk en klikt u op de knop "Zoeken". Nadat u een afbeelding hebt geselecteerd, kunt u deze naar uw computer downloaden of er onmiddellijk de bureaubladachtergrond van maken door de juiste opdracht in het vervolgkeuzemenu te selecteren.

Stap 6

Als uw besturingssysteem Windows 7 is, kunt u een diavoorstelling als achtergrond gebruiken. Ga naar "Configuratiescherm" en klik op het pictogram "Bureaubladachtergrond wijzigen". Selecteer in de lijst Afbeeldingslocaties de map die de gewenste afbeeldingen bevat. Houd er rekening mee dat alle dia's in één map moeten staan.

Stap 7

Schakel de selectievakjes uit naast de afbeeldingen die u niet in uw diavoorstelling wilt opnemen. Controleer in de lijst Afbeeldingslay-out het lay-outformaat voor uw dia's. Selecteer in de lijst "Afbeelding wijzigen …" een interval voor het wisselen van dia's. Om uw keuze te bevestigen, klikt u op "Wijzigingen opslaan".

Aanbevolen: