Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad
Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Bureaublad
Video: Bureaublad achtergrond veranderen 2024, Mei
Anonim

U kunt zelf hoogwaardige wallpapers voor uw bureaublad maken. Eerst moet je een afbeelding selecteren. Het is het beste om een afbeelding te gebruiken met een hogere resolutie dan de resolutie van de monitor. In dit geval wordt de taak vereenvoudigd. Het is ook mogelijk om behang te maken met FastStone Image Viewer en Photoshop Online.

Hoe maak je een achtergrond voor je bureaublad
Hoe maak je een achtergrond voor je bureaublad

Noodzakelijk

Afbeelding, FastStone Image Viewer, Photoshop Online Editor

instructies:

Stap 1

Zoek de gewenste afbeelding. Bepaal de resolutie. Als deze informatie niet op de bron staat waar het van is gedownload, open dan de map met de afbeelding. Beweeg de muiscursor over de afbeelding, maar neem even de tijd om te klikken. Er verschijnt een tooltip - deze geeft de toestemming aan.

Stap 2

Kies een foto met een hogere resolutie dan die van de monitor. In dit geval hoeft u niet naar een achtergrond te zoeken. Zoek online een gratis Photoshop-editor. Het heeft verschillende dingen gemeen met Adobe Photoshop. Start de editor en open de afbeelding die is geselecteerd voor de achtergrond erin. Zoek in het venster dat verschijnt de werkbalk (meestal bevindt deze zich verticaal aan de linkerkant) en selecteer "Bijsnijden" (het meest linkse bovenste gereedschap). Stel de "Uitvoergrootte" in. Geef in de vakken "Hoogte" en "Breedte" de resolutie van uw monitor aan.

Stap 3

Beweeg de cursor over de afbeelding, klik met de linkermuisknop en sleep het raster dat verschijnt als een voortzetting van de muis over de afbeelding. Verlaag de muisknop. Beoordeel alstublieft als u deze optie voor beeldformaat leuk vindt. Als het niet bij je past, verplaats je het rooster opzij totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. De afbeelding buiten het raster wordt door de tool bijgesneden. Druk op de Enter-toets om de bewerking te bevestigen. Het bijsnijden is voltooid. Het behang is klaar. Sla ze op uw computer op met behulp van de functie "Bestand" - "Opslaan".

Stap 4

Maak een achtergrond met FastStone Image Viewer. Installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Het is gemakkelijk te hanteren, bovendien ondersteunt ze de Russische taal. Open de geselecteerde afbeelding in FastStone Image Viewer. Gebruik de sneltoetsen Ctrl + R om het venster voor het wijzigen van de grootte te openen. Stel de grootte zo in dat de grotere overeenkomt met de resolutie van uw monitor.

Stap 5

Klik vervolgens op de toets "X" in de Engelse lay-out. Selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste afmetingen. Klik op Trimmen. Klik met de rechtermuisknop op de voltooide afbeelding en selecteer "Opslaan als …". Sla het bestand op met een willekeurige naam. Het behang is klaar.

Aanbevolen: