Transparantie Van Vensters Verwijderen

Inhoudsopgave:

Transparantie Van Vensters Verwijderen
Transparantie Van Vensters Verwijderen

Video: Transparantie Van Vensters Verwijderen

Video: Transparantie Van Vensters Verwijderen
Video: Witte pixels of transparantie verwijderen met Photoshop Elements 2024, Mei
Anonim

Het Microsoft Windows 7-besturingssysteem heeft vrij flexibele instellingen voor de meeste weergaveparameters van het geselecteerde object. Venstertransparantie is er een van, en het gebruik van enkele gespecialiseerde toepassingen breidt de reeks functionaliteiten voor het veranderen van het uiterlijk van het systeem aanzienlijk uit.

Transparantie van vensters verwijderen
Transparantie van vensters verwijderen

Noodzakelijk

  • - Vervaging verbergen;
  • - Glas2k

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte van het bureaublad te klikken en ga naar het item "Personaliseren" om de bewerking uit te voeren om de transparantie van vensters uit te schakelen.

Stap 2

Selecteer Vensterkleur en uiterlijk en kies een vensterkleur uit de voorgestelde stalen bovenaan het scherm.

Stap 3

Klik op de knop Kleurmenger weergeven om de kleur van de vensters aan te passen met behulp van de kleurschuifregelaars die verschijnen.

Stap 4

Gebruik de schuifregelaar Kleurintensiteit om de transparantie van de vensterranden handmatig aan te passen. De uiterst linkse positie van de schuifregelaar zorgt voor maximale transparantie, de uiterst rechtse - de maximale intensiteit van de geselecteerde kleur.

Stap 5

Schakel het selectievakje Transparantie inschakelen uit om venstertransparantie volledig uit te schakelen.

Stap 6

Download en pak het archief uit met de HideBlur-toepassing om het bewerken van de parameter voor venstertransparantie te vereenvoudigen.

Stap 7

Voer het bestand Patch Blur x86.bat uit (of Patch Blur x64.bat voor een 64-bits besturingssysteem) om het matte effect te verwijderen.

Stap 8

Gebruik het bestand Blur.bat inschakelen om het transparantie-effect van het venster te verwijderen of selecteer Blur.bat opheffen om de vorige visuele systeeminstellingen te herstellen.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 10

Selecteer het hulpprogramma Glass2k om het transparantie-effect van vensters vanaf uw computertoetsenbord te regelen.

Stap 11

Gebruik de sneltoets Ctrl + Shift + 1 om de vensters op maximale transparantie in te stellen, of druk tegelijkertijd op Ctrl + Shift + 0 om het transparantie-effect uit te schakelen. Het transparantieniveau van vensters wordt geselecteerd in het bereik van 0 tot 9, en de geselecteerde waarde wordt opgeslagen in het systeemgeheugen en gebruikt bij het opnieuw opstarten.

Aanbevolen: