Hoe Krijg Je Transparantie Terug?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Transparantie Terug?
Hoe Krijg Je Transparantie Terug?

Video: Hoe Krijg Je Transparantie Terug?

Video: Hoe Krijg Je Transparantie Terug?
Video: SanderHelpt #24 - Hoe maak (gratis) je een foto transparant! 2024, Mei
Anonim

Transparante vensters en menu's zien er vaak veel interessanter uit dan gewone. Om deze parameter te configureren, kunt u speciale hulpprogramma's gebruiken en ook zonder als uw besturingssysteem Windows Vista of hoger is.

Hoe krijg je transparantie terug?
Hoe krijg je transparantie terug?

Noodzakelijk

het TransTaskbar-programma

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Transparante taakbalk naar uw computer. Pak de bestanden uit en controleer ze op virussen en kwaadaardige code. Met dit hulpprogramma kunt u de transparantie van het menu Start en de taakbalk van het besturingssysteem aanpassen, evenals dialoogvensters en programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd.

Stap 2

Installeer het programma door de interfacetaal te kiezen die u begrijpt in de instellingen. Het is beter om de Russified-versies van TransTaskbar niet te downloaden als je Engels spreekt op zijn minst op een gemiddeld niveau - het programma heeft een intuïtieve interface en de hoofdmenu-elementen zullen voor iedereen begrijpelijk zijn. Russische versies zijn vaak onstabiel of bevatten vertalingen van slechte kwaliteit.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met de belangrijkste functies van de TransTaskbar-menuknoppen, ga naar de instellingen van het transparantiemenu en pas deze parameter aan met behulp van de speciale schuifregelaars. Wijzigingen toepassen. Houd er rekening mee dat sommige versies van het programma extra functies kunnen bevatten, waarmee u de transparantie niet alleen voor het menu Start en de taakbalk kunt aanpassen, maar ook de externe elementen van het besturingssysteem kunt verfijnen.

Stap 4

Als u de transparantie van de menu's van het Windows Vista- of Seven-besturingssysteem wilt herstellen, schakelt u de weergave-instellingen in voor de beste weergave van Windows-items. Open "Deze computer", selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu en ga naar het tabblad "Geavanceerd".

Stap 5

Klik op de knop rechtsboven die verantwoordelijk is voor de weergave-instellingen en selecteer in het huidige tabblad van het venster dat wordt geopend "De beste weergave bieden". Dit kan de prestaties beïnvloeden, aangezien deze modus een bepaalde hoeveelheid bronnen vereist, maar als uw computer een goede configuratie heeft, zult u het verschil niet merken. Pas de wijzigingen toe en pas de transparantie van de systeemvensters aan in personalisatie.

Aanbevolen: