Hoe U Uw Eigen Boekhoudprogramma Maakt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Boekhoudprogramma Maakt
Hoe U Uw Eigen Boekhoudprogramma Maakt

Video: Hoe U Uw Eigen Boekhoudprogramma Maakt

Video: Hoe U Uw Eigen Boekhoudprogramma Maakt
Video: Boekhouding voor een webshop verwerken in je boekhoudprogramma 2024, Mei
Anonim

Bij het zakendoen is het erg moeilijk om alles in gedachten te houden. Daarom zijn verschillende boekhoudprogramma's wijdverbreid - betaald en gratis.

Hoe u uw eigen boekhoudprogramma maakt
Hoe u uw eigen boekhoudprogramma maakt

instructies:

Stap 1

Als u een vereenvoudigd belastingregime gebruikt, moet u een administratie voeren voor uzelf in plaats van voor aangifte. Daarom is het absoluut niet nodig om dure programma's zoals "1C: Boekhouding" te gebruiken, u kunt uw eigen boekhoudprogramma kiezen.

Stap 2

Start het internet en ga naar de zoekmachinepagina in uw browser. Voer de zoekopdracht "Gratis boekhoudsoftware" in. Blader door de links die door de zoekmachine worden voorgesteld. U kunt dus het programma "Mijn verkopen" downloaden als u de verkoop van goederen bij verschillende verkooppunten moet bijhouden.

Stap 3

Om zelf de benodigde boekhouddocumentatie bij te houden, kunt u het programma "Accounting Documents" downloaden, dat een veel intuïtievere interface heeft (dan dezelfde 1C) en gratis te gebruiken is.

Stap 4

Gebruik voor het bijhouden van huishoudrekeningen en het bijhouden van het gezinsbudget het programma "Home Finance Free" of SSuite Office - My Money Portable, waarmee u gemakkelijk de inkomende en uitgaande financiële stromen kunt bijhouden en uw dagelijkse uitgaven kunt controleren.

Stap 5

Als u geen geschikt programma voor uw doeleinden kunt vinden, kunt u altijd uw eigen boekhoudprogramma maken. Elke database is hiervoor geschikt - bijvoorbeeld Microsoft Acess, waarin u tabellen kunt maken om gegevens op te slaan, afhankelijkheden kunt installeren en vervolgens alle benodigde gegevens kunt invoeren. Controleer alle programma's die van internet zijn gedownload met antivirussoftware.

Stap 6

Het schrijven van een programma vanaf het begin is een zeer tijdrovend proces, vooral als je geen programmeerervaring hebt. Begin met het kiezen van een programmeertaal en het schrijven van de eenvoudigste procedure, en ga dan verder met complexere taken.

Aanbevolen: