Hoe U Van Een Foto Een Borduurpatroon Maakt

Inhoudsopgave:

Hoe U Van Een Foto Een Borduurpatroon Maakt
Hoe U Van Een Foto Een Borduurpatroon Maakt

Video: Hoe U Van Een Foto Een Borduurpatroon Maakt

Video: Digitizing Images for Embroidery - Easy How To Guide 2022, December
Anonim

Kruissteek is een oude manier om kleding en huishoudelijke artikelen te versieren en is over het algemeen een populaire borduurmethode. U kunt zelf een patroon maken om te borduren, zowel met behulp van gespecialiseerde programma's als met ruitjespapier en kleurpotloden.

Hoe u van een foto een borduurpatroon maakt
Hoe u van een foto een borduurpatroon maakt

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - browserprogramma.

instructies:

Stap 1

Selecteer de foto waarvan u een diagram wilt maken. Verwerk het eventueel in een grafische editor, bijvoorbeeld Adobe Photoshop: stel de gewenste afmetingen in, crop, voer kleurcorrectie uit, pas de helderheid en het contrast aan, voeg een kader toe, etc.

Stap 2

Volg vervolgens de link naar de online service voor het maken van kruissteekpatronen http://www.pic2pat.com/index.ru.html. Op deze site kunt u een patroon krijgen van elke afbeelding met een set draden van de geselecteerde fabrikant, evenals met een bepaalde grootte van de afbeelding en de schaal van steken

Stap 3

Klik op de knop "Bestand selecteren" om de foto te selecteren waarvan u het schema wilt maken. Ga in het geopende venster naar de map met het fotobestand, dubbelklik of selecteer en druk op de knop "Openen". Zorg ervoor dat uw foto kleiner is dan vier megabyte. Klik volgende". Wacht tot de foto naar de server is verzonden.

Stap 4

Selecteer het type garen dat u wilt gebruiken in het ontwerp voor het borduren van de foto. Dit systeem biedt keuze uit de volgende fabrikanten: DMC, Anchor, Madeira, Venus. Selecteer het vereiste aantal steken per centimeter - van 3, 1 tot 7, 1. Hoe groter deze waarde, hoe realistischer het borduurwerk zal zijn, de dichtheid van de toekomstige afbeelding hangt af van deze indicator.

Stap 5

Selecteer vervolgens het formaat van het borduurmotief, van 5x4 cm tot 60x45 cm In dit venster wordt ook de geselecteerde foto getoond. Nadat u de instellingen hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Volgende" om door te gaan met het maken van het borduurpatroon van de foto.

Stap 6

Selecteer in het volgende venster het gewenste schema uit de schema's die op het scherm worden weergegeven. De gepresenteerde schema's verschillen in het aantal kleuren, klik met de linkermuisknop op het schema dat bij u past. Het downloaden van het schema in pdf-formaat naar uw computer start automatisch. Het maken van een kruissteekpatroon van een foto is voltooid.

Populair per onderwerp