Een Actieve Gebruiker Uitschakelen In 1s

Inhoudsopgave:

Een Actieve Gebruiker Uitschakelen In 1s
Een Actieve Gebruiker Uitschakelen In 1s

Video: Een Actieve Gebruiker Uitschakelen In 1s

Video: Een Actieve Gebruiker Uitschakelen In 1s
Video: 01 Software installeren via Group Policy 2024, April
Anonim

Medewerkers van de organisatie zijn verantwoordelijk voor hun acties en de gevolgen van deze acties bij het werken met de enterprise database. De tijdelijke gebruikersblokkeringsmodus stelt werknemers in staat de werkplek te verlaten zonder bang te hoeven zijn dat een buitenstaander op dit moment toegang krijgt tot het programma.

Een actieve gebruiker uitschakelen in 1s
Een actieve gebruiker uitschakelen in 1s

instructies:

Stap 1

De noodzaak om een werkende (actieve) gebruiker tijdelijk te ontkoppelen verschijnt bij gebruik van de netwerkversie van het programma. Een onmisbare voorwaarde voor het verbinden van de tijdelijke blokkeermodus van een actieve gebruiker is een met een wachtwoord beveiligde toegang tot het programma.

Stap 2

De lijst met actieve gebruikers in het 1C-programma is beschikbaar om te bekijken via de "Gebruikersmonitor". Zoek in het hoofdmenu van het programma "Service". Verder in het submenu "Gebruikersmonitor" item "Actieve gebruikers".

Stap 3

Elke regel van de lijst die wordt geopend, bevat informatie over gebruikers die momenteel in het 1C-programma werken. Naast de achternaam van de gebruiker ziet u de starttijd van het werk in het programma en de computer van het lokale netwerk waarop de medewerker het 1C-programma heeft gestart.

Stap 4

Als de gebruiker de werkplek even moet verlaten, mag hij het programma niet afsluiten. Het is handiger om de tijdelijke blokkeermodus te gebruiken. Om binnen te komen, klikt u op het pictogram "Tijdelijke vergrendeling" op de werkbalk, de naam verschijnt wanneer u de cursor over het pictogram beweegt. Of selecteer het item "Tijdelijke blokkering" in het menu "Service". Er verschijnt een dialoogvenster met de naam van de actieve gebruiker. Tijdelijke gebruikersvergrendeling is ingeschakeld. In deze modus zijn geen acties in het programma mogelijk.

Stap 5

Om de tijdelijke blokkering op te heffen, moet u het wachtwoord invoeren van de gebruiker wiens naam in het dialoogvenster wordt weergegeven. Het wachtwoord moet hetzelfde zijn waarmee de gebruiker het programma aan het begin van het werk heeft ingevoerd. Klik na het invoeren van het wachtwoord op "OK". Tijdelijke blokkeermodus is uitgeschakeld. Wanneer de tijdelijke blokkeermodus is ingeschakeld, staat de computer van de medewerker nog steeds in de actieve lijst.

Aanbevolen: