Hoe Maak Je Een Actieve Knop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Actieve Knop
Hoe Maak Je Een Actieve Knop

Video: Hoe Maak Je Een Actieve Knop

Video: Hoe Maak Je Een Actieve Knop
Video: How To Make *NEW* BUILD RESET BUTTON | Fortnite Creative - EASY Detailed Tutorial 2024, April
Anonim

Vaak gebruiken we sommige toetsenbordknoppen die toegang geven tot sommige applicaties niet. Misschien is dit te wijten aan het feit dat applicatiegegevens zelden worden gebruikt. U kunt de knoptoewijzingen echter wijzigen.

Hoe maak je een actieve knop
Hoe maak je een actieve knop

Noodzakelijk

het MediaKey-programma

instructies:

Stap 1

Open bureaubladeigenschappen door er met de rechtermuisknop op te klikken. Ga in het venster dat verschijnt met verschillende tabbladen naar degene die verantwoordelijk is voor de instellingen van de schermbeveiliging. Open de energieopties door de overeenkomstige knop onderaan het venster ingedrukt te houden.

Stap 2

Ga in het nieuwe venster dat wordt geopend naar de Advanced. Activeer in het vervolgkeuzemenu een van de modi voor de aan- en uitknop van de computer. Hetzelfde geldt voor de slaapknop. Ze worden gekenmerkt door dezelfde reeks mogelijke acties.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat sommige ongebruikte knoppen op de computer door u tijdens uw werk kunnen worden gebruikt, moet u hun doel wijzigen met speciale programma's, een daarvan is MediaKey. Het kan de actieve knoppen niet alleen wijzigen voor toepassingen die vanaf het multimediatoetsenbord worden gestart, maar ook snelkoppelingen instellen om de rest te starten. Er zijn ook programma's voor het vervangen van de toewijzing van de Caps Lock-toets en andere.

Stap 4

Voer het geïnstalleerde programma uit en maak uzelf vertrouwd met de interface. Stel het starten van programma's die u vaak gebruikt in met behulp van het bovenste toetsenbordaccessoirepaneel, bijvoorbeeld ter vervanging van de rekenmachine, browser of Outlook Express. Het is het beste om een systeemherstelpunt te maken voordat u dergelijke wijzigingen aanbrengt, het is vaak veel sneller om terug te gaan naar een vorige versie dan om de knopklikken terug te zetten naar hun standaardwaarden.

Stap 5

Als u de toewijzing van de muisknoppen wilt wijzigen, gebruikt u de Windows-tools in het computerconfiguratiescherm, maar daar kunt u ze alleen verwisselen. Als u een multimediamuis met meerdere knoppen hebt, installeer dan de benodigde stuurprogramma's die bij de verkoop zijn geleverd, omdat anders de extra knoppen inactief zijn.

Aanbevolen: