Een Actieve Subwoofer Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Actieve Subwoofer Aansluiten Op Een Computer
Een Actieve Subwoofer Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Actieve Subwoofer Aansluiten Op Een Computer

Video: HOW TO: Connect a Subwoofer To Studio Monitors + Audio Interface | Does Your Setup Need a Sub? 2022, November
Anonim

Het aansluiten van een actieve subwoofer op een computer is iets anders dan het installeren van een conventioneel geluidssysteem, hier kun je niet mee uit de voeten met een conventionele audio-adapter, omdat voor het aansluiten van een subwoofer een extra connector nodig is.

Een actieve subwoofer aansluiten op een computer
Een actieve subwoofer aansluiten op een computer

Het is nodig

akoestische draden

instructies:

Stap 1

Maak uzelf goed vertrouwd met uw geluidskaart, of beter gezegd, met de uitgangen. Tel de overeenstemming van hun nummer met het aantal kolommen. Als je een extra subwooferuitgang hebt, zou dit geen al te groot probleem moeten zijn, maar als je er geen hebt, moet je een paar luidsprekers uitschakelen. In dit geval is het het beste om de zijkanten uit te schakelen, maar dit is aan jou. Het is het beste om ze allemaal om de beurt te bekijken en de beste combinatie te kiezen.

Stap 2

Als uw geluidskaart een aantal uitgangen heeft dat gelijk is aan of groter is dan het aantal luidsprekers samen met een actieve subwoofer en er een connector op zit om deze aan te sluiten, sluit dan speciale luidsprekers aan op de luidsprekerdraden en bevestig ze aan speciale aansluitingen. Schroef de andere uiteinden van de draden op de hoofdeenheid van de luidspreker, meestal worden ze met dezelfde aansluitingen aan het achterpaneel bevestigd.

Stap 3

Sluit de luidsprekers aan op de connectoren op de geluidskaart door de hoofdeenheid van de luidspreker aan te sluiten op de overeenkomstige uitgangen met behulp van draden met jackconnectoren. Sluit een actieve subwoofer aan op de speciale aansluiting op uw geluidskaart.

Stap 4

Als uw geluidskaart geen speciale connector heeft om een ​​subwoofer aan te sluiten, sluit het luidsprekersysteem dan op dezelfde manier aan als in de vorige paragraaf, sluit de subwoofer alleen aan met speciale draden in plaats van twee luidsprekers. Als er niet genoeg connectoren zijn om alle apparaten aan te sluiten, verminder dan het aantal uitvoerapparaten.

Stap 5

Als u nog nooit eerder een luidsprekersysteem heeft aangesloten, vertrouw dit bedrijf dan toe aan een deskundig persoon en maak uzelf vertrouwd met de volgorde van de aansluitdraden. Als zo'n persoon in uw omgeving niet aanwezig is, vindt u gedetailleerde instructies voor het aansluiten van de akoestiek op uw geluidskaart.

Populair per onderwerp