Hoe Te Bepalen Of Ze Met Je Spelen Of Niet?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Of Ze Met Je Spelen Of Niet?
Hoe Te Bepalen Of Ze Met Je Spelen Of Niet?

Video: Hoe Te Bepalen Of Ze Met Je Spelen Of Niet?

Video: Hoe Te Bepalen Of Ze Met Je Spelen Of Niet?
Video: Ze Speelt Hard To Get / Spelletjes? Hoe Je Haar Toch Versiert 2024, April
Anonim

Soms is het moeilijk om de ware houding van een ander tegenover jezelf te bepalen. In relaties is er geen duidelijke lijn of honderd procent garanties, omdat alle mensen anders zijn. Er zijn echter verschillende onderscheidende kenmerken waar u op moet letten bij het communiceren.

Hoe te bepalen of ze met je spelen of niet?
Hoe te bepalen of ze met je spelen of niet?

instructies:

Stap 1

Als je de ernst van de intentie om met een ander te communiceren wilt bepalen, let dan op zijn gedrag met andere mensen, en het beste van alles, je geslacht. Wat mensen soms voor een speciale behandeling nemen, maakt meestal deel uit van het gedrag van een bepaalde persoon en heeft mogelijk geen specifieke bijbedoeling.

Stap 2

Als je ervan overtuigd bent dat het gedrag van de persoon tegenover jou anders is dan het gedrag bij andere mensen, let er dan op of ze zich hier zorgen over maken. Dit kan worden uitgedrukt in een blik, aanraking of andere alledaagse tekens.

Stap 3

Als je wilt weten hoe iemands houding ten opzichte van jou is en hoe serieus zijn bedoelingen zijn, besteed dan aandacht aan het onderwerp van je gesprekken. Gewoonlijk ervaart een persoon opwinding, probeert hij te praten over alledaagse onderwerpen en praat hij gemakkelijk over wat echt dichtbij en interessant voor hem is. Dit is van toepassing wanneer hij je leuk vindt. De oppervlakkigheid van communicatie wordt verraden door algemene zinnen die van toepassing zijn op bepaalde sjablonen. Soms probeert een persoon een ander met een bepaald doel aan te trekken door voortijdig hechte relaties tussen hen aan te gaan, bijvoorbeeld door gesprekken over nogal serieuze dingen te beginnen met een onbekende gesprekspartner. Als de communicatie soepel, gemakkelijk en tijdig verloopt en naar het volgende niveau gaat, is de persoon hoogstwaarschijnlijk oprecht genoeg naar u toe.

Stap 4

Als je bepaalde bijbedoelingen in zijn gedrag ziet, vraag er dan direct naar, dit zal niemand erger maken, en achterdocht en giswerk van jouw kant kunnen een van de redenen worden voor het aangaan van wantrouwende relaties. Probeer de voorkeur te geven aan communicatie met oprechte mensen, maar in de vereiste mate gesloten, aangezien overmatige gezelligheid ook een teken kan worden van een frivole houding.

Aanbevolen: