Hoe Te Spelen Met Twee Toetsenborden

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Met Twee Toetsenborden
Hoe Te Spelen Met Twee Toetsenborden

Video: Hoe Te Spelen Met Twee Toetsenborden

Video: Hoe Te Spelen Met Twee Toetsenborden
Video: SPELEN MET MIJN NIEUW TOETSENBORD ducky one 2 mini keyboard #ELITE 2024, Mei
Anonim

Een toetsenbord is een randapparaat waarmee je niet alleen teksten kunt typen, maar ook tekens in computergames kunt besturen. Sommige gebruikers vragen zich soms af of het mogelijk is om twee toetsenborden tegelijk op de systeemeenheid aan te sluiten om samen te spelen.

Hoe te spelen met twee toetsenborden
Hoe te spelen met twee toetsenborden

instructies:

Stap 1

Bepaal voor welk doel je twee toetsenborden nodig hebt. Als je met ze in coöpmodus wilt spelen, bekijk dan de handleiding van dit computerspel. Kijk of het de mogelijkheid biedt om samen op dezelfde computer te spelen en of het meerdere randapparatuur tegelijkertijd ondersteunt.

Stap 2

Koop twee identieke USB-toetsenborden. Sluit ze aan op uw computer en wacht tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Probeer verschillende dingen tegelijk te doen met de toetsenborden, zoals het typen van een korte tekst. Volgens gebruikers is het vaak niet altijd mogelijk om zo'n effect te bereiken dat beide apparaten tegelijk werken. U kunt echter proberen de benodigde instellingen in het spel zelf in te stellen.

Stap 3

Stel in de spelopties de besturingsmethode in met behulp van twee toetsenborden. Hoogstwaarschijnlijk bieden de instellingen u de mogelijkheid om een methode als "toetsenbord + gamepad" te kiezen. In sommige gevallen wordt bij het specificeren het tweede toetsenbord gebruikt. Je hoeft alleen maar de toetsen te configureren die door de tweede speler worden bestuurd.

Stap 4

Probeer het tweede toetsenbord programmatisch te gebruiken door een van de speciale toepassingen op uw computer te installeren. De meest bekende en effectieve is PPJoy. Dit programma emuleert de werking van een gamepad wanneer een tweede toetsenbord op de computer is aangesloten.

Stap 5

Voor sommige spellen is het niet nodig twee toetsenborden samen te spelen. De besturing wordt uitgevoerd op één toetsenbord en de spelers stellen onafhankelijk de toetsen in die elk van hen zal gebruiken. Meestal wordt deze functie ondersteund door spelgenres zoals vechtspellen, races, strategieën, interactieve schietgalerijen, enz. Overweeg ook om een gamepad aan te schaffen om te gebruiken in plaats van een tweede toetsenbord.

Aanbevolen: