Hoe Een Spion Op Een Computer Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spion Op Een Computer Te Vinden?
Hoe Een Spion Op Een Computer Te Vinden?

Video: Hoe Een Spion Op Een Computer Te Vinden?

Video: Hoe Een Spion Op Een Computer Te Vinden?
Video: Computer Technology : How to Start Your Windows Computer in DOS 2024, Mei
Anonim

Tijdens het surfen op internet kan malware uw computer binnendringen. Deze omvatten zowel virussen als spionnen. Ze kunnen compleet anders zijn. Veel spionnen spioneren op je toetsenbord. Om een spion op uw computer te vinden, moet u eerst de juiste software installeren. Tegenwoordig zijn er een groot aantal van dergelijke hulpprogramma's op internet.

Hoe een spion op een computer te vinden?
Hoe een spion op een computer te vinden?

Noodzakelijk

Personal computer, antispyware

instructies:

Stap 1

Download en installeer Anti-Spyware. Open het programma. Er verschijnt een venster voor je. Daarin kunt u op de knop "Scannen" klikken. Het programma begint met het scannen van uw computer. Er verschijnt een lijst met spyware in het venster. Om ze te verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Gebruik het programma "HijackThis". Download dit hulpprogramma vanaf internet naar uw computer of koop het in een winkel. Voer vervolgens het programma uit door op de snelkoppeling te klikken. Om uw computer te scannen, klikt u op het tabblad "Scannen". Het resultaat van het werk verschijnt in de vorm van een lijst. Het enige dat overblijft is het verwijderen van de spyware.

Stap 3

Spybot Search & Destroy is een programma dat schadelijke codes, hulpprogramma's, scripts en nog veel meer vindt en verwijdert. Selecteer Russisch tijdens de installatie. Accepteer de licentieovereenkomst. Klik tijdens de installatie op "aangepaste installatie". Schakel alle selectievakjes uit, behalve de bovenste. Laat al het andere standaard staan. Klik op de knop Volgende. Maak een back-up voordat u het programma downloadt. Toegang tot "Spybot" wordt uitgevoerd via "Start", vervolgens "Programma's" en "Spybot Search & Destroy". Het programmaveld gaat voor u open. Aan de rechterkant is er een kolom met pictogrammen: "Zoeken en vernietigen", "Herstellen", "Vaccinatie", "Zoeken naar updates".

Stap 4

Het programma controleert de immuunstatus van uw computer en na controle klikt u bovenaan het vaccinatievenster op de groene plusknop. Alles, de vaccinatie is gemaakt voor uw computer. Klik op de knop Zoeken en vernietigen en vervolgens op de knop Scan starten. De zoektocht naar spyware begint overal op de computer. Wacht een paar minuten. Zodra de controle is voltooid, ziet u in het midden van het programmaveld de namen van de gevangen spionnen. Vink de vakjes naast elke spion aan. Klik op de knop Geselecteerde problemen oplossen. Alle gevonden malware wordt van uw computer verwijderd. Als u om de een of andere reden alles wilt herstellen zoals het was voor de controle, wanneer u op de knop "Herstellen" klikt, selecteert u de opgeslagen back-up en activeert u deze.

Aanbevolen: