Hoe Audiotrack Van Video Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Audiotrack Van Video Te Verwijderen
Hoe Audiotrack Van Video Te Verwijderen

Video: Hoe Audiotrack Van Video Te Verwijderen

Video: Hoe Audiotrack Van Video Te Verwijderen
Video: (Netherland)-hoe je audio gemakkelijk te verwijderen van uw video met windows movie maker 2024, Mei
Anonim

Vaak kun je bij het downloaden van buitenlandse films verschillende audiotracks vinden met vertalingen in verschillende talen, evenals met het originele geluid. Het komt zelfs voor dat er voor één film meerdere vertalingen in het Russisch zijn.

Hoe audiotrack van video te verwijderen
Hoe audiotrack van video te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - videobewerkingsprogramma's.

instructies:

Stap 1

Gebruik MKVtoolnix om de audiotrack van het mkv-bestand te verwijderen zonder de videokwaliteit te verliezen. Start de applicatie, open het videobestand met behulp van de menuopdracht "Bestand" - "Openen", selecteer vervolgens de map en selecteer de gewenste film. De geselecteerde video verschijnt in het programmavenster.

Stap 2

Ga naar het venster Sporen, hoofdstukken en sleepboten, schakel de selectievakjes uit naast de componenten die u wilt verwijderen. Nadat u de audiotrack uit de video hebt verwijderd, slaat u het bestand op met de opdracht Bladeren in het venster Uitvoerbestandsnaam en klikt u vervolgens op de knop Start muxing. Wacht tot het proces is voltooid en sluit het programma af.

Stap 3

Gebruik het Avidemux-programma om de audiotrack uit het avi-videobestand te verwijderen. Start Virtual Dub Mod in het programma, sleep vervolgens het gewenste bestand naar het toepassingsvenster, voer de opdracht Streams - Stream list uit, selecteer vervolgens de track die u wilt verwijderen met de linkermuisknop en klik op de knop Uitschakelen. Klik vervolgens op "OK". Sla het bestand op in de modus Direct stream kopiëren. Verlaat het programma.

Stap 4

Verwijder de audiotrack van de video met behulp van het Mkvmerge GUI-programma, je kunt het downloaden van de officiële site bunkus.org/videotools/mkvtoolnix. Laad het bronbestand in de applicatie, demix het in mkv-formaat, zonder instellingen te wijzigen. Volg dan de link smlabs.net/tsmuxer.html, download de nieuwste versie van het tsMuxer-hulpprogramma.

Stap 5

Voer het uit en open het resulterende mkv-bestand in het programmavenster. Laat vervolgens de selectievakjes naast de audiotracks staan. Zet de schakelaar naast de opdracht Demux. Begin met demuxen. Sluit het programma af en wis het originele bestand. Als gevolg hiervan heb je twee of meer geluidsbestanden. Zoek uit welke je nodig hebt.

Stap 6

Start Virtual Dub, laad het bronbestand in *.avi-formaat erin, voer de opdracht Video - Directe stream kopiëren uit, dan Audio - Audio van ander bestand … en specificeer het gewenste audiobestand verkregen met de vorige stap. Klik vervolgens op de opdracht Opslaan als Avi in het menu Bestand. Als gevolg hiervan worden alle audiotracks vervangen door degene die u hebt geselecteerd.

Aanbevolen: