Een Audiotrack Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Verwijderen
Een Audiotrack Verwijderen

Video: Een Audiotrack Verwijderen

Video: Een Audiotrack Verwijderen
Video: How to Remove Audio from Video using VLC Media Player on Windows 10? 2024, Mei
Anonim

Niet alle huishoudelijke dvd-spelers hebben de functie om van track te wisselen, en bij het opnemen van een film met meerdere "ingebedde" audiotracks op een schijf, wordt het nodig om er maar één achter te laten en alle overbodige te verwijderen. Laten we eens kijken naar de procedure voor een dergelijke situatie.

Een audiotrack verwijderen
Een audiotrack verwijderen

Noodzakelijk

VirtualDubMod-programma

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u gereedschap inslaan. Ga hiervoor naar de site www.virtualdubmod.sourceforge.net en download VirtualDubMod op je computer, waarmee je onnodige audiotracks uit een videobestand kunt verwijderen. Het programma is volledig gratis en vrij eenvoudig te gebruiken

Stap 2

Het programma vereist geen installatie, maar na het downloaden moet het uit het archief worden gehaald, anders kunt u het niet uitvoeren. Pak het bestand uit door het programma in een map op de harde schijf van uw computer te plaatsen en start het vervolgens.

Stap 3

Selecteer in het menu Bestand de opdracht Openen en voeg een videobestand toe waaruit u onnodige tracks wilt verwijderen.

Stap 4

Vink in het menu Vide het vakje naast Direct Stream Copy aan om geen wijzigingen aan te brengen in de videostream.

Stap 5

Open het menu Streams en selecteer de opdracht Stream List. Selecteer ongewenste audiotracks en klik op de knop Uitschakelen. Hierdoor worden deze tracks uit het bestand uitgesloten.

Stap 6

Het blijft alleen om een nieuw bestand te schrijven met de aangebrachte wijzigingen. Om dit te doen, selecteert u de opdracht Opslaan als in het menu Bestand, geeft u de map op waarin het resultaat moet worden opgeslagen en klikt u op OK.

Stap 7

Wacht tot het einde van het opnameproces en maak een video-opname met één audiotrack.

Aanbevolen: