Een Video Splitsen In Vegas

Inhoudsopgave:

Een Video Splitsen In Vegas
Een Video Splitsen In Vegas

Video: Een Video Splitsen In Vegas

Video: Een Video Splitsen In Vegas
Video: Split Screen in Sony Vegas 2024, Mei
Anonim

Moderne videobestanden kunnen veel ruimte op de harde schijf in beslag nemen. Voordat dergelijke video's op verschillende schijven worden opgenomen, is het vaak nodig om ze in verschillende fragmenten te verdelen.

Een video splitsen in Vegas
Een video splitsen in Vegas

Noodzakelijk

Sony Vegas

instructies:

Stap 1

Voor de meeste videoformaten is Sony Vegas prima. Natuurlijk is het beter om de Pro-versie te gebruiken, maar bijna elke wijziging van het hulpprogramma is geschikt voor deze taak. Download en installeer het voorgestelde programma.

Stap 2

Start Sony Vegas en open het tabblad Bestand. Ga naar Openen. Wacht tot de verkenner start en selecteer het videobestand dat u wilt verwerken. Breng nu de naam van het bestand over naar de visualisatiestrip om ermee aan de slag te gaan.

Stap 3

Markeer het begin van de videoclip en druk op de toets S. Verplaats de cursor naar het eindframe van de eerste clip. Druk nogmaals op de toets S. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde regio en selecteer Opslaan als.

Stap 4

Voer de titel van het eerste deel van je video in. Herhaal dit algoritme totdat u het vereiste aantal elementen hebt gemaakt. Gebruik elke keer dat u de regio's opslaat een unieke bestandsnaam.

Stap 5

Als ze na het opslaan van de fragmenten niet starten of niet goed worden weergegeven, gebruik dan de decoder die in het programma is ingebouwd. Klik op het geselecteerde segment en selecteer Render As.

Stap 6

Selecteer de map waarin het bestand wordt opgeslagen. Geef het type aan en voer een naam in. Zorg ervoor dat u het vakje naast Render Loop region only aanvinkt. Selecteer de juiste optie in het veld Sjabloon en klik op de knop Aangepast.

Stap 7

Klik op het tabblad Project en selecteer Beste voor videoweergavekwaliteit. U kunt de rest van de videoverwerkingsparameters ongewijzigd laten. Sla het resulterende segment op. Controleer de kwaliteit ervan. Als u tevreden bent met het resultaat, herhaalt u deze cyclus om de rest van de fragmenten te extraheren.

Stap 8

Probeer de geavanceerde video-opname-opties niet te wijzigen. Dit kan ertoe leiden dat de totale grootte van alle ontvangen items aanzienlijk groter is dan de oorspronkelijke grootte van het videobestand.

Aanbevolen: