Een Foto Op Instagram Plaatsen Vanaf Een Computer

Een Foto Op Instagram Plaatsen Vanaf Een Computer
Een Foto Op Instagram Plaatsen Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Op Instagram Plaatsen Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Op Instagram Plaatsen Vanaf Een Computer
Video: Instagram foto's plaatsen vanaf je PC! (Zonder extra apps/programma's) 2024, April
Anonim

Het sociale netwerk Instagram is tegenwoordig erg populair geworden. Het aantal gebruikers van deze dienst is al lang meer dan een miljard. Dit sociale netwerk heeft een enorm aantal voordelen die niet inherent zijn aan andere sociale netwerken. Het is laconiek, handig en begrijpelijk voor elke gebruiker. Maar er is ook een belangrijk nadeel. U kunt alleen nieuwe inhoud op dit netwerk plaatsen met uw smartphone.

instagram
instagram

Het lijkt erop dat er geen probleem is dat berichten alleen via een smartphone aan het account van een gebruiker worden toegevoegd. Maar heel vaak zijn er dergelijke gevallen waarin een gebruiker foto's van een professionele camera wil toevoegen, en hiervoor is het noodzakelijk om ze via een computer te downloaden of ze eerst over te zetten van een computer naar een smartphone. Al deze onnodige handelingen maken het gebruik van het sociale netwerk uiterst onhandig. In tegenstelling tot andere populaire sociale netwerken, staat de Instagram-webpagina het uploaden van foto's niet toe en dit kan alleen via de applicatie. Maar applicaties bestaan alleen voor mobiele platforms.

Je kunt echter nog steeds een foto op Instagram plaatsen via een computer. Om dit te doen, moet u een emulator van een van de moderne mobiele besturingssystemen op uw computer installeren. De eenvoudigste manier om dit te doen is met het Android-besturingssysteem. Nadat je de emulator hebt geïnstalleerd, kun je naar de Google Play-markt gaan en de Instagram-applicatie rechtstreeks in de emulatoromgeving downloaden. De emulator heeft al toegang tot bestanden op uw computer.

Om met Android op een computer of laptop in de Windows-omgeving te werken, zijn veel emulators zeer geschikt. Maar er moet speciale aandacht worden besteed aan de programma's Blue Stack en MEMU. Ze zijn volledig gratis.

Zo krijg je de mogelijkheid om gemakkelijk en gemakkelijk foto's vanaf je computer naar Instagram te uploaden. Dit vereenvoudigt het leven van professionele fotografen en gebruikers die een archief met foto's op hun harde schijf bewaren aanzienlijk.

Aanbevolen: