Hoe Maak Je Zelf Bluetooth Voor Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelf Bluetooth Voor Je Computer
Hoe Maak Je Zelf Bluetooth Voor Je Computer

Video: Hoe Maak Je Zelf Bluetooth Voor Je Computer

Video: Hoe Maak Je Zelf Bluetooth Voor Je Computer
Video: How to Connect/Pair your Bluetooth Speaker/Headphones to your Computer/Laptop on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Elk apparaat dat op een computer is aangesloten, moet worden geïnstalleerd. Het moderne Windows 7-besturingssysteem herkent nieuwe apparaten vrijwel altijd automatisch.

Hoe maak je zelf bluetooth voor je computer
Hoe maak je zelf bluetooth voor je computer

instructies:

Stap 1

Als uw bluetooth-adapter niet standaard wordt gedetecteerd, kunt u het probleem zelf oplossen. Sluit de bluetooth-adapter aan op uw computer via een beschikbare USB-poort. Wanneer aangesloten, zal het systeem een pieptoon laten horen om aan te geven dat er een nieuw apparaat is gedetecteerd. Zoek de schijf van de Bluetooth-adapter in de verpakking en plaats deze in het station van de computer. Als de cd niet is meegeleverd, downloadt u de stuurprogramma's van internet. Controleer alle gedownloade bestanden met antivirussoftware.

Stap 2

Bluetooth-stuurprogramma installeren vanaf schijf. Voer hiervoor de automatische installatie uit of zoek het bestand setup.exe op de schijf en dubbelklik erop. Installeer de driver en andere meegeleverde software. Het bijbehorende Bluetooth-verbindingspictogram verschijnt op het bureaublad en in de werkbalk.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op om het installatieproces te voltooien. Klik na het laden van het besturingssysteem op het blauwe bluetooth-verbindingspictogram om externe apparaten te vinden die bluetooth-communicatie ondersteunen. Volg de stappen om verbinding te maken met een nieuw apparaat. Koppel met een extern apparaat als u een standaardverbinding wilt maken telkens wanneer het externe apparaat binnen handbereik is.

Stap 4

Met een Bluetooth-adapter kunt u snel en gemakkelijk bestanden van uw telefoon kopiëren, een back-up maken van belangrijke gegevens en uw mobiele telefoon ook als modem gebruiken om verbinding te maken met internet. Vergeet ook niet dat er op dit moment een groot aantal verschillende software op internet wordt gepresenteerd, wat het mogelijk maakt om het proces van het overbrengen van bestanden van een computer naar mobiele telefoons en vice versa te vereenvoudigen. Tegelijkertijd is er een grote lijst met andere functies.

Aanbevolen: