Hoe Maak Je Zelf Het Welkomstscherm

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelf Het Welkomstscherm
Hoe Maak Je Zelf Het Welkomstscherm

Video: Hoe Maak Je Zelf Het Welkomstscherm

Video: Hoe Maak Je Zelf Het Welkomstscherm
Video: Tutorial De CEWE FOTOBOEK assistent uitgelegd 2024, April
Anonim

Wanneer het Windows-besturingssysteem opstart, ziet de gebruiker een standaard welkomstscherm. Als u de bekende inlogafbeelding verveelt, kunt u deze wijzigen met speciale hulpprogramma's.

Hoe maak je zelf het welkomstscherm
Hoe maak je zelf het welkomstscherm

Noodzakelijk

  • - LogonStudio-programma;
  • - TuneUp Utilites-programma;
  • - Resource Hacker-programma;

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende opties om het welkomstscherm te wijzigen. Sommige daarvan betreffen het werken met configuratiebestanden, waarvoor enige ervaring en kennis vereist is. Anderen, met behulp van gespecialiseerde software, stellen u in staat om met een paar muisklikken het gewenste resultaat te krijgen. Met behulp van speciale hulpprogramma's elimineert u praktisch de kans op beschadiging van het systeem tot nul.

Stap 2

Een van de gemakkelijkste manieren om het welkomstscherm te wijzigen, is door het hulpprogramma LogonStudio te gebruiken, u kunt het hier downloaden: https://winzoro.com/catalog/soft/LogonStudio/. Installeer het programma en voer het uit, in het venster ziet u verschillende opties voor screensavers. Je kunt ze gebruiken of je eigen kiezen. Er zijn veel mooie welkomstschermen beschikbaar op internet.

Stap 3

Om een bestaand scherm te wijzigen, selecteert u het gewenste scherm met de muis en klikt u op de knop Toepassen. De volgende keer dat u uw computer opstart, ziet u een nieuw welkomstscherm. Er zijn verschillende versies van het LogonStudio-programma die zowel werken met verschillende besturingssystemen - Windows XP, Windows Vista en Windows 7, als gespecialiseerd voor een specifiek besturingssysteem.

Stap 4

U kunt TuneUp Utilites gebruiken om het welkomstscherm te wijzigen, waarmee u veel Windows-instellingen kunt wijzigen. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, opent u: "Start" - "Alle programma's" - "TuneUp Utilites" - "Alle functies" - "Stijlinstelling". Selecteer in het geopende venster het item "Inlogscherm". Klik op de knop "Toevoegen", selecteer "Download het welkomstscherm van internet". De browser opent automatisch een pagina met afbeeldingen, u kunt degene kiezen die u leuk vindt.

Stap 5

De geselecteerde afbeelding wordt automatisch in het programma ingevoegd. Klik op de knop Toepassen. In het venster dat verschijnt, kunt u kiezen of de standaardinscripties in het Russisch op het welkomstscherm staan of dat die aanwezig zijn in de geladen afbeelding blijven. Na de installatie en een bijbehorend bericht verschijnt, klikt u op OK en sluit u het programma.

Stap 6

Als u uw eigen originele welkomstscherm wilt maken, moet u het bestand Logonui.exe wijzigen. Open het in Resource Hacker, zoek de map Bitmaps en sectie 100. Hier bevindt zich de afbeelding van het welkomstscherm. Vervang het door uw eigen, het moet in *.bmp-formaat zijn.

Aanbevolen: