Hoe Maak Je Zelf Een Video

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelf Een Video
Hoe Maak Je Zelf Een Video

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Video

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Video
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Krachtige editors worden meestal gebruikt om video's te maken. Hiermee kunt u niet alleen de video in hoge kwaliteit opslaan, maar ook fragmenten bewerken en speciale effecten toevoegen.

Hoe maak je zelf een video
Hoe maak je zelf een video

Het is nodig

Adobe Premier

instructies:

Stap 1

Gebruik Adobe Premier om uw eigen video te maken. Opgemerkt moet worden dat de Pro-versie van dit hulpprogramma een groot aantal functies heeft, waarvan er vele niet belangrijk zijn in dit proces. Installeer Adobe Premier nadat u ervoor heeft gezorgd dat de geselecteerde versie compatibel is met uw besturingssysteem.

Stap 2

Start het programma en open het menu "Bestand" door het juiste tabblad te selecteren. Ga naar "Nieuw project". Open nu opnieuw het menu Bestand en selecteer Toevoegen. Geef een foto, afbeelding of video op die in het project moet worden opgenomen. Voeg op dezelfde manier de rest van de elementen van de toekomstige video toe.

Stap 3

Klik op het tabblad Weergeven of Weergeven. Selecteer Renderbalk weergeven. Met deze functie maakt u de eerste video. Verplaats de toegevoegde fragmenten naar de renderbalk.

Stap 4

Voeg afbeeldingen en videoframes toe aan de kolom "Video". Verplaats alle muzikale composities naar het veld "Sound". Sorteer de toegevoegde items in de gewenste volgorde. Besteed speciale aandacht aan fotografische afbeeldingen. Selecteer voor elk van hen de weergavetijd in de video. Dit is nodig voor een hoogwaardige synchronisatie van video en geluid.

Stap 5

Selecteer na het voltooien van de beschreven stappen een gedeelte van de video en open het tabblad "Effecten". Selecteer het type afbeeldingswijziging. Met de functies van het gebruikte programma kunt u verschillende effecten tegelijk aan frames toevoegen.

Stap 6

Bekijk na het voltooien van de voorbereiding een voorbeeld van de resulterende video door op de knop Afspelen te klikken. Sla de voltooide video op. Om dit te doen, drukt u op de toetsen Ctrl en S en stelt u de parameters van de toekomstige video in. Het is beter om in eerste instantie de hoogst mogelijke kwaliteitskenmerken te gebruiken. Hiermee kunt u het formaat van de video in de toekomst wijzigen door de vereiste parameters in te stellen.

Aanbevolen: