Hoe Internet Explorer Te Verwijderen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe Internet Explorer Te Verwijderen In Windows 7
Hoe Internet Explorer Te Verwijderen In Windows 7

Video: Hoe Internet Explorer Te Verwijderen In Windows 7

Video: Hoe Internet Explorer Te Verwijderen In Windows 7
Video: Как отключить Internet Explorer в Windows 7 2024, Mei
Anonim

Internet Explorer is een webbrowser waarmee u door internetpagina's op het netwerk kunt bladeren. Zoals alle toepassingen op een computer doorloopt Internet Explorer drie hoofdfasen van het "leven": een programma op het systeem installeren, het programma gebruiken en het verwijderen.

Verwijderen
Verwijderen

Basismanieren om Internet Explorer te verwijderen in Windows 7

Meestal is Internet Explorer een standaard Windows-programma dat samen met het systeem op een computer wordt geïnstalleerd. U kunt het zowel mechanisch verwijderen - met speciale programma's als handmatig.

Mechanische verwijderingsmethode:

Er zijn twee hoofdtypen speciale toepassingen voor het verwijderen van programma's. Het eerste type bevat standaard Windows-verwijderprogramma's, het tweede - de-installatieprogramma's die door de gebruiker zelf zijn geïnstalleerd.

Om het eerste type toepassingen te gebruiken, gaat u naar het menu Start, Alle programma's, Internet Explorer en klikt u op Verwijderen of, in sommige gevallen, verwijderen. Er verschijnt een venster, klik op "Volgende" totdat een voortgangsbalk verschijnt, die het begin van de verwijderingsprocedure aangeeft. Bijna hetzelfde algoritme kan worden gebruikt als u de browser verwijdert via het "Configuratiescherm". Ga naar het paneel, klik op het pictogram "Programma's en onderdelen". Er wordt een venster geopend met een lijst met programma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Selecteer "Internet Explorer" van hen, klik op verwijderen. Zoals in het vorige geval, klik in de rechter benedenhoek op "Volgende" en de browser wordt verwijderd.

Voordat u het tweede type verwijderingsprogramma gebruikt, moet u er een op uw pc installeren. Start na de installatie uw apparaat opnieuw op en open de app. Het toont alle programma's die door de gebruiker zijn geïnstalleerd. Selecteer respectievelijk "Internet Explorer" en klik op "Verwijderen". Het voordeel van zo'n programma is dat het niet alleen de applicatie van de computer wist, maar ook de zogenaamde "staarten" in het register opruimt. Er zal geen spoor van de verwijderde applicatie zijn, alsof deze niet was geïnstalleerd. Dit heeft natuurlijk een positief effect op het systeem. Minder kans op fouten. Het belangrijkste nadeel is dat in principe al deze programma's een licentiesleutel nodig hebben, en vele zijn in het Engels. Als je het op de een of andere manier kunt achterhalen met de taal, dan is het vinden van een gratis sleutel op internet een moeizame taak, en de afwezigheid ervan vermindert het werkpotentieel van het programma met de helft of maakt het gewoon onbruikbaar.

Handmatige verwijderingsmethode:

U kunt de webbrowser handmatig verwijderen via Deze computer of Bestandsbeheer. Om te verwijderen via "Deze computer", opent u de map, gaat u naar de schijf (C:), zoekt u in "Program Files" de map met de naam "Internet Explorer", selecteert u de toetscombinatie shift + delete en houdt u deze ingedrukt. Verwijderen via bestandsbeheer omvat dezelfde stappen als de vorige methode, alleen ziet het er visueel een beetje anders uit.

Aanbevolen: