Hoe Process Explorer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Process Explorer Te Verwijderen
Hoe Process Explorer Te Verwijderen

Video: Hoe Process Explorer Te Verwijderen

Video: Hoe Process Explorer Te Verwijderen
Video: Process Explorer - Подробно о процессах Windows с помощью утилиты от sysinternals. 2024, Mei
Anonim

Het programma Process Explorer wordt door de gebruiker zelfstandig geïnstalleerd om informatie over de processen en bibliotheken die in het systeem draaien, te bekijken en te beheren. Het programma is speciaal ontworpen voor Windows-besturingssystemen.

Hoe Process Explorer te verwijderen
Hoe Process Explorer te verwijderen

Noodzakelijk

verwijderprogramma

instructies:

Stap 1

Probeer het hulpprogramma Process Explorer te verwijderen met behulp van standaardtools van het besturingssysteem, ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" van uw computer en selecteer het menu "Programma's toevoegen of verwijderen". Nadat u de lijst hebt gemaakt, zoekt u het programma dat u moet verwijderen en verwijderen door de menu-items van de installatiewizard te volgen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat om de installatie ongedaan te maken, het programma door geen van de gebruikers van het besturingssysteem op uw computer mag worden uitgevoerd. Processen die eraan verbonden zijn, verschijnen niet in Windows Taakbeheer.

Stap 3

Als u Process Explorer niet kunt verwijderen met standaard Windows-tools, gebruik dan een programma van derden om onnodige systeemelementen te verwijderen, bijvoorbeeld Clean Uninstaller (https://download.cnet.com/Clean-Uninstaller/3000-2096_4-10401847.html), Your Uninstaller (https://soft.softodrom.ru/ap/Your-Uninstaller-p3886) of andere programma's met vergelijkbare functionaliteit.

Stap 4

Nadat u ze hebt geïnstalleerd, selecteert u gewoon Process Explorer in de lijst en voltooit u de installatie. Deze hulpprogramma's worden ook aanbevolen voor het verwijderen van andere programma's op uw computer, ze verwijderen niet alleen onnodige items uit de lijst, maar reinigen ook het register van vermeldingen die verband houden met hun gebruik. Ze verwijderen ook zelfstandig de resterende onnodige mappen in programmabestanden, toepassingsgegevens, enz.

Stap 5

Verwijder Process Explorer uit het menu Start door de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd te openen en het verwijderprogramma van dit programma in de juiste map te selecteren, nadat u de processtructuur in de taakbeheerder hebt voltooid. Verwijder alle mappen met de naam Process Explorer door op uw computer te zoeken. Wis het register van de vermeldingen die zijn achtergelaten na het verwijderen van het programma door ook naar het Windows-register te zoeken.

Aanbevolen: