Hoe De Geschiedenis Van Internet Explorer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Geschiedenis Van Internet Explorer Te Verwijderen
Hoe De Geschiedenis Van Internet Explorer Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Internet Explorer Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Internet Explorer Te Verwijderen
Video: How to Delete Web Browser History in Windows 10 2023, Maart
Anonim

De wens om het bezoeken van sommige sites voor andere computergebruikers te verbergen is begrijpelijk. Het eerste dat u hiervoor moet doen, is de browsegeschiedenis in uw browser wissen. In dit geval Internet Explorer.

Hoe de geschiedenis van Internet Explorer te verwijderen
Hoe de geschiedenis van Internet Explorer te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open uw Internet Explorer-browser. Meestal is er een pictogram om het te openen in het menu Start op de werkbalk of op het bureaublad.

Stap 2

Zoek het instellingenpictogram in de vorm van een tandwiel in de rechterbovenhoek van het venster en klik erop. Er wordt een contextmenu geopend - browserinstellingen.

Stap 3

Beweeg in het contextmenu de muispijl over het item "Beveiliging", de vierde van boven. Als u met de muis zweeft, zou het volgende menuniveau zich moeten ontvouwen.

Stap 4

Klik in het uitgevouwen submenu op de bovenste regel: "Browsergeschiedenis verwijderen". De regel is gemarkeerd met een "…"-pictogram, wat betekent dat door te klikken een nieuw instellingenvenster wordt geopend. Daarnaast is er een aanduiding van sneltoetsen die kunnen worden gebruikt om dit venster rechtstreeks op te roepen - Ctrl + Shift + Del. Deze combinatie kun je de volgende keer gebruiken.

Stap 5

Het venster Browsegeschiedenis verwijderen is een lijst met gegevens die door de browser zijn opgeslagen. Dit zijn tijdelijke bestanden, cookies, pagina- en downloadlogs, gegevens die u invult in verschillende webformulieren (bijvoorbeeld in de zoekbalk), "ActiveX-filtering en anti-trackinggegevens". Als u alleen de geschiedenis van bezochte pagina's wilt verwijderen, schakelt u alle selectievakjes uit, behalve die ernaast. Anders kunt u wissen wat u nodig acht of alle informatie over het gebruik van de browser. Denk eraan dat het onmogelijk is om informatie te herstellen.

Stap 6

Nadat u de markeringen heeft geplaatst, klikt u op de knop "Verwijderen" onder de lijst. Het venster wordt gesloten en de melding "Internet Explorer heeft het verwijderen van de geselecteerde browsegeschiedenis voltooid" verschijnt onderaan de pagina. De gegevens worden gewist, de geschiedenis van paginabezoeken wordt gewist, u kunt verder werken met de browser.

Populair per onderwerp