Hoe De Sleutelvergrendelingscode Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutelvergrendelingscode Te Verwijderen?
Hoe De Sleutelvergrendelingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Sleutelvergrendelingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Sleutelvergrendelingscode Te Verwijderen?
Video: Sleutel draait niet? Slot repareren, doe het zelf! 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoon de door u bekende toetsblokkeringscode niet accepteert en weigert de telefoon naar de normale modus te schakelen, heeft iemand u voor de gek gehouden en de code gewijzigd. Als de telefoon een BB5-platform heeft, is het niet zo eenvoudig om de vergrendelingscode te verwijderen. U hebt een telefoon-naar-computerkabel nodig, de computer zelf en het NSS-programma.

Hoe de sleutelvergrendelingscode te verwijderen?
Hoe de sleutelvergrendelingscode te verwijderen?

Noodzakelijk

NS programma

instructies:

Stap 1

Download het NSS-programma naar de harde schijf van uw computer. Je kunt deze applicatie vinden op sites die gewijd zijn aan de service van Nokia-telefoons of op een van de zachte portals, bijvoorbeeld softodrom.ru. Verbind uw telefoon met uw computer met een speciale kabel. De verbinding wordt eerst met de telefoon gemaakt en pas daarna met de personal computer. Installeer de NSS-software en vink daarbij het vakje Virtueel USB-apparaat aan.

Stap 2

Start het programma en klik op de knop Scannen naar nieuw apparaat in de vorm van een klein vergrootglas in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Het programmavenster verandert, wacht tot Ready knippert in de statusbalk (onderste regel van het programmavenster). Klik op de knop Telefooninfo voor het programma om het apparaat te scannen. Wacht op Klaar en klik op de Scan-knop aan de rechterkant. Het programmavenster geeft informatie weer over de versie van uw telefoon en de IMEI. Klik op de knop Permanent geheugen in de rechterbenedenhoek.

Stap 3

Voer het getal 0 in het startveld en 512 in het eindveld in, vink het selectievakje Naar bestand aan. Klik vervolgens op Lezen voor het programma om het telefooninstellingenbestand te genereren. Zoek het gegeven bestand in het pad dat is aangegeven aan het einde van de weergegeven informatie. Dit bestand kan worden geopend met een eenvoudig Kladblok. In een regel die begint met 5 = en er zal een ontgrendelcode zijn na elk cijfer 3. Verwijder elk oneven cijfer 3, en u krijgt de gewenste code. Voer deze code in op je telefoon. Nadat je de telefoon hebt ontgrendeld, ga je naar de instellingen en verander je de code in de gebruikelijke, of verwijder je hem helemaal.

Aanbevolen: